Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 na vrchole Formuly 1

Čo majú spoločné jazdec formuly 1 George Russell a jednosmerný motor s kefami od spoločnosti Dunkermotoren, ktorá je značkou AMETEK?

Obaja majú skratku GR 63 a obaja sú skutočnými špičkovými jazdcami!

Zatiaľ čo George Russell nosí svoju čiernu prilbu s nápisom "GR 63" a jazdí na vrchole Formuly 1, kefovaný jednosmerný motor Dunkermotoren GR 63 už roky vedie rebríček najpredávanejších produktov výrobcu pohonnej techniky.

S približne 800 000 predanými kusmi ročne je motor GR 63 s dvoma variantmi dĺžky a rôznymi verziami napätia od 12 do 230 V najpredávanejším motorom spoločnosti Dunkermotoren. Žiadne prekvapenie! Rovnako ako George Russell je to skutočný multitalent. Kým jazdec tímu Mercedes úspešne brázdi najrôznejšie pretekárske trate sveta, GR 63 spoľahlivo automatizuje stroje v najrôznejších aplikáciách.

S menovitými otáčkami od 3300 do 6000 ot/min, trvalým výkonom až 180 W a špičkovým výkonom až 500 W sa tento motor osvedčuje v oblastiach, ako je napríklad automatizácia dverí. V kombinácii s vhodnou šnekovou prevodovkou z modulárneho systému Dunkermotoren je výsledné riešenie pohonu pri inštalácii do otočných, posuvných alebo krídlových dverí veľmi kompaktné. Aj v oblasti zdravotníckej techniky sa pohon GR 63 spoľahlivo osvedčil počas mnohých rokov. Jeho guľôčkové ložiská a voliteľné potlačenie rušivých vplyvov umožňujú mimoriadne tichú a plynulú prevádzku lekárskych čerpadiel. Vďaka vysokej hustote výkonu a variabilnému napájaciemu napätiu prispôsobenému každej aplikácii je motor dokonale vhodný aj pre mobilné čerpadlá s batériovou prevádzkou. V aplikáciách, ako sú vlakové schodíky a vlakové dvere, je GR 63 veľmi žiadaný vďaka svojmu pomeru cena/výkon. Vďaka pripojenému snímaču a brzde možno vlakové schodíky pre nástupištia rôznych výšok vyrovnať a bezpečne udržať v polohe. Trieda ochrany až do IP 67 zaručuje bezúdržbovú prevádzku počas celej životnosti aj v náročných podmienkach, keď vlhkosť, nečistoty a prach zaťažujú kryt motora. A špičkové vlastnosti GR 63 sa nezastavujú ani pri priemyselnej automatizácii. Od priemyselných tlačiarní až po potravinársky priemysel - tento jednosmerný motor s kefami už roky spoľahlivo poháňa nespočetné množstvo aplikácií - a možno čoskoro bude poháňať aj tú vašu.

Spoločnosť Dunkermotoren je svetovým lídrom v oblasti pohonnej techniky s rozsahom výkonu až do 5 kW a ponúka riešenia pohonu na mieru podľa vašich individuálnych požiadaviek.

Neustálym vývojom svojich produktov robí spoločnosť Dunkermotoren všetko pre to, aby GR 63 aj v budúcnosti spoľahlivo poháňal milióny aplikácií a pokračoval vo svojom úspechu - rovnako ako George Russell na ceste na vrchol rebríčka Formuly 1.







Viac noviniek

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť
od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.
Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka spoločnosti AMETEK, uviedla na trh nový rad vysoko výkonných lineárnych motorov s označením SL 38. Ako verzia z nehrdzavejúcej ocele ServoLine 38 STL (Stainless Steel) zaujme najvyššou kvalitou materiálu a odolnosťou

Využite plný potenciál svojho inteligentného motorového riešenia

LogiMAT v Stuttgarte...