Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Spoločnosti Dunkermotoren, MAE a EGS Automation spoločne vystavujú na veľtrhu v Hannoveri

Hannoverský veľtrh je už mnoho rokov ceneným miestom stretnutí nemeckého priemyslu a v roku 2023 sa bude konať v obvyklom čase od 17. do 24. apríla

Rovnako ako minulý rok bude spoločnosť Dunkermotoren vystavovať spolu so svojou sesterskou spoločnosťou MAE a dcérskou spoločnosťou EGS Automation v hale 6, B08.

Spoločnosti Dunkermotoren a EGS Automation budú zo svojho sídla v Bonndorfe do Hannoveru naživo prenášať údaje v reálnom čase zo systému na automatizované spracovanie motorových komponentov. Služby nexofox, značky IIoT spoločnosti Dunkermotoren, ponúkajú zákazníkom implementujúcim podobné automatizačné riešenia možnosť jednoducho kontrolovať údaje z pripojených motorov alebo automatizačných systémov úplne na diaľku z akéhokoľvek miesta. Pomocou nainštalovanej kamery vo výrobnom závode spoločnosti Dunkermotoren možno z Hannoveru monitorovať výrobný proces, v ktorom dva roboty podávajú ložiskové štíty do obrábacieho stroja a niekoľkých vŕtacích jednotiek.

Všetky softvérové produkty spoločnosti Dunkermotoren sú vyvinuté v súlade s prístupom Asset Administration Shell (AAS), ako ho definuje Industrial Digital Twin Association (IDTA), a sú poskytované v súlade s Open Industry 4.0 Alliance. Integrácia do vlastných alebo existujúcich ekosystémov IIoT je tak ľahko možná.

Ďalšou zaujímavosťou v Hannoveri bude vysoko dynamický 4-osový manipulačný systém. V centre pozornosti tohto modelu je portálový systém pozostávajúci z rôznych lineárnych modulov. Portálové systémy sa dajú využiť mnohými spôsobmi - od manipulácie s materiálom až po aplikácie typu pick and place, od kvapalín až po pevné látky - oblastí použitia je nespočetne veľa.

MAE, sesterská spoločnosť spoločnosti Dunkermotoren z Talianska, predstavuje kompletne prepracovaný modelový rad krokových motorov ST. V kombinácii s prevodovkami, snímačmi, brzdami a elektronikou možno krokové motory od spoločnosti MAE konfigurovať tak, aby tvorili kompletné riešenie pohonu. Nový rad STE už má integrovanú elektroniku, a tak ponúka redukciu kabeláže a mnoho ďalších výhod. Ako ďalšia výhoda - všetky krokové motory MAE a ich príslušenstvo sa vyrábajú v Európe!

Viac noviniek

Nový regulátor 4Q od spoločnosti Dunkermotoren ponúka vysoký výkon za prijateľnú cenu
Spoločnosť Dunkermotoren pripravuje pôdu pre plne automatizovanú a digitalizovanú intralogistiku

Bezpečnostná knižnica SISTEMA pre inteligentné motory dPro spoločnosti Dunkermotoren s ST...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že môže poháňať pretekárske vozidlo tímu Milhagem z univerzity v Minas Gerais svojím bezkartáčovým jednosmerným motorom
Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...