Katalóg

FLUX-GERÄTE GmbH

12.04.2023 11:04

FLUX - zamestnávateľ budúcnosti

Spoločnosť FLUX-GERÄTE GMBH získala pečať "Zamestnávateľ budúcnosti

Orientácia na budúcnosť a kvalita ako zamestnávateľa - za to spoločnosť FLUX získala cenu "Zamestnávateľ budúcnosti", ktorú udeľuje Nemecký inovačný inštitút pre udržateľnosť a digitalizáciu (DIND). Iniciatívu podporila bývalá spolková ministerka hospodárstva Brigitte Zypriesová. Ocenenie pomáha spoločnostiam získať pozíciu vo "vojne o talenty" s cieľom prilákať a udržať si talenty napriek nedostatku kvalifikovaných pracovníkov. Ocenené sú inovatívne spoločnosti s jasnou stratégiou digitalizácie, ktoré sledujú ciele udržateľnosti a ponúkajú atraktívne pracovné podmienky.

Dôraz sa kladie na moderné vedenie a ústretovosť voči zamestnancom. Napríklad plochá hierarchia, flexibilné modely odmeňovania alebo zamestnanecké výhody, ako aj individuálne možnosti ďalšieho vzdelávania a odbornej prípravy sú zahrnuté do komplexného obrazu, ktorý sa vytvára pomocou hodnotiacej matice, ktorá bola vypracovaná s pomocou príspevkov odborníkov z oblasti obchodu a vedy. Ceny sa udeľujú na rôznych sieťových podujatiach.


O DIND:

Nemecký inovačný inštitút pre udržateľnosť a digitalizáciu (DIND) podporuje podniky v tom, aby sa stali fit pre budúcnosť. Na tento účel DIND spolupracuje s odborníkmi z podnikovej, vedeckej a politickej sféry, vykonáva štúdie v mene partnerov a skúma podniky z hľadiska dôležitých aspektov ich budúcej životaschopnosti. Príklady úspešnej transformácie majú byť dôležitým impulzom pre hospodárstvo. Ocenenia DIND sú pre podniky cenným komunikačným nástrojom. Pomáhajú nájsť vhodných partnerov a zamestnancov, aby sa stali ešte inovatívnejšími, udržateľnejšími a digitálnejšími.

Viac noviniek

Čo je KLIMAfit?
V rámci projektu KLIMAfit, ktorý je v súlade so smernicami...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps v Brau Beviale
od 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Vystavovateľ: FLUX Pumps Corporation USA

...
Spoľahlivo extrahovať suroviny na výrobu mydla