Katalóg

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatizácia v dokonalosti - HERMLE na EMO 2023

Od 18.9.23 do 23.9.23 sa na ploche 560 m2 v hale 12, stánok C30, predstaví spoločnosť Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG, verná svojmu mottu - všetko z jedného zdroja - tri plne vybavené automatizačné riešenia a frézovacie/sústružnícke obrábacie centrum. Všetky stroje prezentujú technologické výhody produktov HERMLE so zaujímavými obrábacími operáciami.


So svojimi obrábacími centrami HIGH-PERFORMANCE-LINE a PERFORMANCE-LINE je spoločnosť HERMLE AG už roky etalónom v najrôznejších priemyselných odvetviach, ktoré vyžadujú presné, kvalitné a dlhodobo presné stroje. Nedostatok kvalifikovaných pracovníkov a tiež ekonomický tlak na využívanie automatizovaných systémov sa v posledných rokoch neustále zvyšuje. Napríklad spoločnosť HERMLE AG už v počiatočnom štádiu založila vlastnú dcérsku spoločnosť HERMLE Systemtechnik GmbH, ktorá sa zaoberá automatizáciou. S podielom automatizácie, ktorý odvtedy vzrástol na viac ako 50 %, to bolo veľmi prezieravé rozhodnutie, ktoré sa dnes viac ako vypláca. Preto sa aj na veľtrhu EMO sústredíme na oblasť automatizácie a digitalizácie. Tu sa ukážu tri rôzne prístupy, a to tak pre širokú škálu dielov, ako aj pre spoľahlivú a hospodárnu výrobu vysokokvalitných komponentov.


HERMLE AG venuje vývoju technológií celú jednu tematickú oblasť. Na otázky používateľov o nových výrobných technológiách, frézovacích a sústružníckych cykloch, digitálnych komponentoch a špeciálnom hardvéri tu odpovedajú odborníci.

Robotický systém RS 05-2 prispôsobený pre C 12 -
pre obrobky do 10 kg so súčasným vysokým a individuálnym ukladaním dielov v rôznych skladovacích moduloch.

Robotický systém RS 1 prispôsobený pre C 250 - dokáže flexibilne uchopiť, upnúť a uložiť obrobky do 15 kg a palety do 60 kg. Maximálna flexibilita s veľmi vysokou procesnou spoľahlivosťou.

Flexibilný manipulačný systém HS prispôsobený pre C 32 -
pre obrobky do 450 kg (ťažká verzia do 1 200 kg), prepravuje a ukladá palety v dvoch skladovacích moduloch.

Frézovanie/sústruženie verzia C 42 dopĺňa zoznam exponátov a využíva efektné frézovanie/rotačné obrábanie na demonštráciu procesu frézovania "powerskiving" pre vnútorné a vonkajšie ozubenie a "jedľové frézovanie" pre komponenty leteckých motorov.

Ďalšie dve obrábacie centrá Hermle, model C 32, nájdete v partnerských spoločnostiach EMUGE-FRANKEN a HEXAGON.


Samozrejme, na EMO nesmie chýbať predvádzacia súčiastka Bulli/T1, ktorá bola vyrobená vo vlastnej réžii a ktorá spôsobila senzáciu na aprílovom dni otvorených dverí.

Viac noviniek

Ďalšia zastávka EMO 2023
Obrábacie centrum C 650 od Hermle dopĺňa rad Performance Line výrazne smerom nahor

S C 65...