Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren na SPS Norimberg

Na veľtrhu sps Norimberg, ktorý sa koná od 14. do 16. novembra 2023, sa ako miesto stretnutia pre automatizačný priemysel predstavia mnohé riešenia pre automatizáciu a IIoT. To platí aj pre výstavný stánok dvoch značiek AMETEK Dunkermotoren a MAE - na novom mieste stánku v hale 4-481

Spoločnosť Dunkermotoren predstavuje na veľtrhu sps po prvýkrát prevodovku PLG 75 SL Servoline. Vďaka svojej obvyklej vysokej kvalite, výkonu a životnosti > 20 000 hodín ponúka bezkonkurenčné kompletné riešenie v kombinácii s odolnými jednosmernými servomotormi výrobcu pohonov.

BG 45 dPro je novým členom portfólia motorov BLDC, ktorý je založený na platforme riadenia motorov (MCP). MCP je modulárna koncepcia, ktorá sa používa vo všetkých inteligentných motoroch BG a v niektorých externých elektronických zariadeniach spoločnosti Dunkermotoren a umožňuje programovanie rôznych parametrov a bezpečnostných funkcií. Rovnako ako pri všetkých motoroch BG dPro je silnou stránkou motora BG 45 dPro integrácia kompletnej elektroniky motora do už aj tak kompaktného puzdra. S trvalým výstupným výkonom do 110 W a menovitými otáčkami do 4 720 ot/min je motor výkonnejší ako jeho predchodcovia s rovnakým menovitým napätím.

V súlade s inteligentnými motormi a regulátormi ukazuje značka IIoT nexofox, ako možno v budúcnosti zákazníkom celkom jednoducho sprístupniť údaje o produktoch vo forme digitálnych dvojčiat prostredníctvom riadiacich schránok. Spolu s partnermi conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm a AS-Schneider tu bolo s podporou Open Industry 4.0 Alliance vyvinuté riešenie, aby bolo možné poskytovať manažérske škrupiny štandardizovaným a od výrobcu nezávislým spôsobom. Medzitým spoločnosť nexofox pokračuje v modulárnej myšlienke DNA Dunkermotoren v digitálnom svete pre klasické IIoT UseCases. Prostredníctvom nexoLink spoločnosť nexofox zavádza centrálny základný modul na jednoduchú integráciu všetkých ponúk IIoT od spoločnosti Dunkermotoren. Okrem toho spoločnosť nexofox poskytuje náhľad na ďalšie modulárne rozšírenie Smart Diagnostics - modul prediktívnej údržby na bezsenzorové určovanie opotrebenia prevodoviek. Okrem rozšírenia ponuky softvéru bude oznámený aj riadiaci systém nexofox BGE 8060 dPro, ktorý je výkonným rozšírením riadiaceho systému BGE 5510 dPro.

Pre dopravné systémy bez vodiča predvedie špecialista na pohonnú techniku nové riešenie s prevodovkou NG 1000 WO s nábojom. Kombinácia motora a prevodovky vyžaduje celkovú výšku len 95 mm, a tak umožňuje vozidlá s mimoriadne nízkou podjazdnou výškou. vďaka posunu náprav možno vo vozidle usporiadať pohony vedľa seba, čím sa minimálna šírka zníži na 600 mm a zvýši sa nosnosť, ako aj akceleračná schopnosť AGV. V časoch, keď je priestor relevantným nákladovým faktorom, tak spoločnosť Dunkermotoren prispieva k realizácii priestorovo a nákladovo efektívnych logistických riešení.

Sesterská spoločnosť MAE sa naopak v roku 2023 venuje úplne inému, ale nemenej aktuálnemu trendu: lokálnemu zásobovaniu. MAE sa plne prispôsobuje tomuto trendu a svoje výrobky vyrába výlučne v Európe. V kombinácii s brzdami, snímačmi, prevodovkami a elektronikou ponúka portfólio krokových motorov MAE mnoho riešení pohonu, ktoré možno flexibilne zostaviť v závislosti od aplikácie. Nová integrovaná elektronika sGo tu ponúka nákladovo optimalizovaný variant pre veľkosti Nema 17 a Nema 23.

Neprehliadnite: Franz Vogt, vedúci regionálneho predaja spoločnosti Dunkermotoren, vysvetlí 14. novembra 2023 o 9.30 h v rámci programu prednášok na veľtrhu sps, do akej miery môže jednosmerný servomotor nahradiť striedavý servomotor.

Viac noviniek

Nový regulátor 4Q od spoločnosti Dunkermotoren ponúka vysoký výkon za prijateľnú cenu
Spoločnosť Dunkermotoren pripravuje pôdu pre plne automatizovanú a digitalizovanú intralogistiku

Bezpečnostná knižnica SISTEMA pre inteligentné motory dPro spoločnosti Dunkermotoren s ST...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že môže poháňať pretekárske vozidlo tímu Milhagem z univerzity v Minas Gerais svojím bezkartáčovým jednosmerným motorom
Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...