Katalóg

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Naše obnovenie je dokončené!

Spoločnosť Irlbacher sa dnes predstavuje s úplne prepracovanou webovou stránkou. Nová webová stránka má svieži, moderný dizajn a prehľadnú, používateľsky prívetivú štruktúru a je prístupná na adrese www.irlbacher.com.

Pri redizajne sme kládli veľký dôraz na používateľskú prívetivosť. Napríklad prostredníctvom hlavného menu alebo priamo cez domovskú stránku sa môžete rýchlo zorientovať v našich odvetviach, zručnostiach, spoločnosti a našich kariérnych ponukách. Cez domovskú stránku sa dostanete aj k našim 360° službám pre vývoj a výrobu. Tu sa používa náš vlastný demonštrátor HMI, ktorý jasne ukazuje, čo znamená náš 360° servis a aká široká je dnes ponuka našich výrobných možností.

Ak máte otázky týkajúce sa jednotlivých technológií alebo ak hľadáte niekoho, kto vám pomôže posunúť váš produkt na vyššiu úroveň, tešíme sa na váš telefonát alebo e-mail.

Prajeme vám príjemnú zábavu s našou novou webovou stránkou. Sme si istí, že na nej nájdete návrhy a nápady, ktoré ste ešte nevideli!

Tešíme sa na spoločnú prácu na zaujímavých projektoch!

Viac noviniek

  • Intuitívne HMI pre medzinárodný trh
  • Haptické dotykové HMI funguje aj bez displej...

Vďaka vodidlám vyrezaným do dotykového displeja vaše prsty vždy vedia, kde sa nachádzajú. Písanie...

Prečo potrebujete dosky s plošnými spojmi, keď môžete elektroniku tlačiť aj na sklo? Skupina Irlbacher už viac ako 80 rokov spracováva špeciálne sklo pre rôzne priemyselné odvetvia. Vďaka patentovanej technológii Impatouch spoločnosť zo Schönsee v rôznych aplikáciách dokazuje, že zadnú stranu skla možno použiť ako nosič obvodov a že elektroniku možno namontovať priamo na sklo