Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Späť na zoznam

3D meracie systémy (CARMET) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Exkluzívne funkcie pre širokú škálu

ZEISS CARMET je ekonomický, komplexný balík, ktorý nenecháva nič na náhodu a ponúka kvalitu ZEISS.

Prístup k podlahe v jednej rovine

Model ZEISS CARMET so zapustenou podlahou ponúka voľný prístup zo všetkých strán. Na použitie s existujúcim základom je k dispozícii verzia na podlahe.

Presnosť a dynamika

Stĺp ZEISS CARMET Z má lichobežníkový tvar. Široká základňa poskytuje stabilitu a tuhosť pre maximálnu presnosť. Zúženie smerom nahor šetrí hmotnosť, čo prospieva dynamike. Týmto spôsobom ZEISS CARMET spája presnosť a dynamiku vo vynikajúcej konštrukcii.

Lineárne vedenia s guľôčkovými reťazami

Lineárne vedenia s guľôčkovými reťazami Spoločnosť ZEISS nastavuje vo všetkých osiach lineárne vedenia s guľôčkovými reťazami, ktoré sa vyznačujú vysokou tuhosťou, plynulou prevádzkou a nenáročnou údržbou.

Integrované ovládanie

ZEISS CARMET je riadený pohyblivou riadiacou jednotkou integrovanou v meracom stroji. Tým sa znižuje počet rozhraní, urýchľuje sa proces inštalácie a znižujú sa nároky na priestor. Kryt riadiacej jednotky slúži aj ako držiak ovládacieho panela.

Bezpečnosť

Horizontálne rameno ZEISS CARMET je na oboch stranách vybavené priestorovo úspornou ochranou proti nárazu, ktorá chráni osoby a materiál pred zranením a poškodením. K bezpečnosti prispievajú aj osvedčené trecie pohony v strojoch ZEISS, ktoré sa pri zablokovaní jednoducho prešmyknú.

Teplotná stabilita

Na všetky konštrukčne dôležité komponenty spoločnosť ZEISS dôsledne používa oceľ, ktorá umožňuje rovnomernú a kontrolovanú tepelnú rozťažnosť. Okrem toho je stĺp Z tepelne izolovaný technológiou F.I. Výsledok: Zariadenie sa môže používať v širokom rozsahu teplôt od 16 do 24 °C v rámci špecifikovanej chyby merania. Okrem toho sa stroj nemusí chladiť a nie je potrebná teplotná kompenzácia. Okrem toho sa dá ľahký izolačný kryt rýchlo a jednoducho odstrániť na účely údržby.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii 3D meracie systémy

3D meracie systémy (CONTURA)

Referenčný stroj v kompaktnej triede

CONTURA - široká platforma od spoločnosti ZEISS pre flexibilné, spoľahlivé a nekompromisné zabezpečenie kvality. Najnovšia generácia je...

3D meracie systémy (ACCURA)

Riešenie, ktoré rastie spolu s vami

Sú výkon a presnosť vašimi hlavnými prioritami? Vďaka širokej škále konfigurácií sa ZEISS ACCURA môže prispôsobiť vašim potrebám - a roz...

3D meracie systémy (XENOS)

Referencia

ZEISS XENOS je doma všade tam, kde sa vyžaduje maximálna presnosť - v meracích laboratóriách výskumných ústavov, v leteckom priemysle a v optickom priemysle. Ten...

3D meracie systémy (MMZ T)

Fascinujúca kombinácia meracieho rozsahu a presnosti.Ideálne pre veľké prevody.

S meracím rozsahom až 14,8 m³ je rad MMZ T najväčším zo stolových mostíkových meracích...

3D meracie systémy (MMZ E)

Ideálny na nakladanie veľkých dielov pod rovnú podlahu.

Portálové meracie stroje MMZ E sú ideálne na kontrolu obrobkov, ktoré sa prepravujú pomocou podlahových dopravníkov,...