Katalóg

O Lehnert GmbH

Práve to nás robí jedinečnými.
Čo je na nás výnimočné: Ako špecialista na systémy deliacich stien ponúkame našim zákazníkom kompletný balík služieb od konzultácií a plánovania až po výrobu a montáž, dokonale presný a veľmi flexibilný. S nami získate celý komplexný bezstarostný balík, všetko z jednej ruky.

Modulárne riešenia, ktoré rastú spolu s vami
Pomocou variabilných systémových stien a prvkov vytvárame kancelárske svety, priemyselné svety a akustické svety, v ktorých sa môžu rozvíjať firmy a ich organizácie. A keďže nič nie je také konštantné ako zmena, naše systémy deliacich stien žijú a rastú s nami. Aj neskoršia prestavba sa dá vykonať čisto a bez problémov.

Naša filozofia: robiť veci možnými.
Flexibilita a individualita sú našimi hlavnými prioritami. #lehnert, to je viac ako 80 ľudí, ktorí robia veci možnými, ktorí sa postavia každej výzve a vždy prekonajú sami seba. Verní nášmu mottu "Nič nie je nemožné" pracujeme kreatívne, odvážne a s veľkou dávkou odbornosti na riešení priestorových problémov našich zákazníkov. Pritom sa spoliehame na dôvernú spoluprácu a ľudskú interakciu ako základ spoločného úspechu projektu.

Tak, aby boli naši zákazníci stopercentne spokojní.


Vyrábame spôsobom šetriacim zdroje.
Ako člen DGNB (Nemecká rada pre udržateľné budovy) znižujeme svoju ekologickú stopu na minimum: pracujeme so zelenou elektrickou energiou, ktorú 100 % vyrábame z vlastného fotovoltického systému. Naša nová výrobná hala bola postavená v súlade s normami efektívnosti KfW 40. Okrem toho vyrábame energiu zo zvyškov výroby, ako sú drevotrieskové dosky a drevené prebytky.

Okrem toho sú systémy deliacich stien obojstranné, premiestniteľné a prestaviteľné bez straty materiálu - a môžu sa používať mnoho desaťročí. Okrem toho sa všetky použité materiály (sklo, hliník, oceľ, plast a drevo) dajú recyklovať, a tým sa zachováva ďalšia životnosť v materiálovom cykle.

Náš záväzok.
Humanita je pre nás najvyššou prioritou. V našej spoločnosti podporujeme inklúziu a rozmanitosť, zaviazali sme sa dodržiavať rovnosť príležitostí a vytvárame pracovné prostredie, v ktorom si všetci zamestnanci cenia a cítia sa v ňom dobre. Dôkazom toho je aj naše ocenenie ako zamestnávateľa budúcnosti od DIND (Nemecký inovačný inštitút pre udržateľnosť a digitalizáciu), ktorý nám udelil pečať "inovatívny, moderný a digitálny". Okrem toho sa podieľame na sponzorských projektoch športových inštitúcií v našom regióne a podporujeme okrem iného aj bundesligový hádzanársky tím HSG Wetzlar.

Voľne stojace deliace steny

So systémom Lehnert Wall Industry sa vracia poriadok.

Voľne stojace deliace steny možno použiť na štruktúrovanie funkčných a pracovných priestorov a zlepšenie pracovných po...

Stavebné prvky

Priemyselná stena nemusí vždy siahať až po strop. V tomto prípade sme realizovali riešenie dverí s voľne stojacimi stenovými prvkami - existujúci priemyselný žeriav si vyžaduje toto riešenie na mie...

Celosklenené dvere

Bezrámové celosklenené dverné krídlo z 8 alebo 10 mm tvrdeného bezpečnostného skla/10 mm vrstveného bezpečnostného skla so zvukovoizolačnou fóliou, voliteľne s pevnou sklenenou hornou časťou.

Systémové dvere

Konštrukcia posuvných dverí Celosklenené 10 mm s jazdnou dráhou
upevnené v prednej časti stropného profilu s tlmením sťahovania.
Možno použiť všetky komerčne dostupné kľučky a tlačidlá.

Drevene dvere

Drevené krídlo dverí 40 mm s povrchovou úpravou z melamínovej živice,
voliteľne s pevnou hornou časťou

Lutz Köppen, konateľ spoločnosti Lehnert GmbH, sa v týchto dňoch dobre baví: jeho spoločnosť...

Elegantné oceľové a sklenené deliace prvky