Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.06.2022 01:06

Spoločnosť Dunkermotoren uvádza na trh prvý vlastný MotionCode s nexofox

Pokračujúci vývoj v oblasti digitalizácie ponúka automatizačnej technike širokú škálu nových možností a prístupov na realizáciu automatizačných riešení. Kľúčovými slovami sú decentralizácia, modularita a flexibilita. Spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK Advanced Motion Solutions, je priekopníkom a svetovým lídrom na trhu integrovaných inteligentných BLDC motorov, ktorý je na tomto trhu inovatívne aktívny a svojim zákazníkom ponúka s finálnou verziou nexofox MotionCode dokonalé prostredie na realizáciu nových prístupov k automatizácii.

MotionCode je od základu navrhnutý ako decentralizovaný. Každý motor môže byť v prípade potreby naprogramovaný s vlastným individuálnym MotionCode. Programovanie sa vykonáva jednoducho v jazyku C v našom vývojovom prostredí založenom na Eclipse. To si môžete bezplatne stiahnuť priamo z našej domovskej stránky. MotionCode získava potrebnú flexibilitu vďaka svojmu otvorenému rozhraniu, ktoré možno použiť na prepojenie viacerých motorov do modulu alebo na výmenu informácií s inými automatizačnými komponentmi, ako je napríklad HMI alebo Drive Assistant 5.

Vašim nápadom sa už medze nekladú - od jednotlivých, nezávisle pracujúcich motorov až po úplne decentralizované softvérové architektúry. Začnite a stiahnite si prostredie MotionCode z našej domovskej stránky. Ešte sa nevyznáte v programovaní? Žiadny problém! Dunkermotoren | nexofox vám ako kompetentný poskytovateľ služieb rád pomôže a implementuje vaše aplikácie v MotionCode za vás.

Viac noviniek

Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť
od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.
Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...