Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.10.2022 03:10

Paul Vahle GmbH & Co. KG : Inovatívne riešenia pre ekologickú osobnú dopravu

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co. KG cestuje na tohtoročný veľtrh InnoTrans v Berlíne s inovatívnymi riešeniami pre ekologickú osobnú dopravu budúcnosti. Dodávateľ systémov pre mobilné priemyselné aplikácie predstavuje na medzinárodnom veľtrhu dopravnej techniky po prvýkrát novo vyvinutý nabíjací modul AEC 100 N. Vďaka tejto novej forme príležitostného nabíjania možno bezpečne a efektívne nabíjať napríklad mestské električky poháňané batériami. Spoločnosť so sídlom v Kameni predstaví aj svoje strategické partnerstvo s mníchovským start-upom OTTOBAHN GmbH, pre ktorého gondolový systém VAHLE dodáva svoju vodiacu lištu U25.

"Budúcnosť osobnej dopravy je elektrická. Preto sme vyvinuli inovatívny nabíjací modul pod podlahou pre tzv. people movers, vďaka ktorému je nadzemné vedenie zbytočné. Sme radi, že môžeme na veľtrhu InnoTrans v Berlíne exkluzívne predstaviť verejnosti naše vysoko výkonné riešenie nabíjania pre mestské električky," hovorí Achim Dries, generálny riaditeľ skupiny VAHLE. Vďaka najnovšiemu vývoju spoločnosti VAHLE sa môžu električky poháňané batériami, ako aj e-busy rýchlo a efektívne nabíjať na zastávkach. Vďaka inštalácii do zeme nie je potrebný prúdový kolektor ani nadzemné vedenie. S takzvaným Opportunity Charging spoločnosť VAHLE otvára nové možnosti rozvoja autonómnej osobnej dopravy, čím prispieva k transformácii miest na inteligentné mestá a zabezpečuje veľkú časť potrebného obratu v doprave - bez ohľadu na to, či ide o moderné metropoly, ako je Sydney, alebo historické mestá, ako je Zaragoza.
Spolu so start-upom OTTOBAHN GmbH z Bavorska technologický priekopník predvádza aj ďalšiu inováciu pre mestské oblasti: autonómny gondolový systém pre mestskú osobnú dopravu. V súčasnosti sa neďaleko Mníchova stavia testovacia dráha, ktorej otvorenie je naplánované na rok 2023. Spoločnosť VAHLE podporuje projekt svojím know-how a zabezpečuje, aby bola dodávka energie vždy zaručená vďaka vodiacej lište U25. "S naším U25 máme v portfóliu štandardné riešenie, ktoré sa používa aj v žeriavových systémoch alebo v automobilovej konštrukcii. Tento model sa vyznačuje najmä nízkym sklzovým odporom, čo vedie k vysokej úrovni komfortu pre hostí a zároveň k presvedčivému pomeru nákladov a prínosov," hovorí Dries.

Viac noviniek

Zameranie na prediktívnu údržbu v spoločnosti VAHLE

VAHLE oslavuje 111 rokov úspešnej histórie spoločnosti

Paul Vahle Gmb...

Paul Vahle GmbH & Co. KG bude na tohtoročnom SPS. Na veľtrhu, ktorý sa koná od 8. do 10. novembra v Norimbergu, bude po prvýkrát vystavený celosvetovo jedinečný inteligentný systém zberača prúdu Smart Collector. Ďalšími zaujímavosťami v stánku VAHLE v hale 4, stánok 336, budú modulárne kompaktné vedenie VCL a najnovšie generácie ovládacích prvkov. Okrem toho bude predstavený systém iTRAK spoločnosti Rockwell Automation, ktorý je vybavený indukčnými systémami VAHLE na bezkontaktný prenos energie.

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co KG podporuje núdzovú pomoc Caritas pre obete vojny na Ukrajin...

- Inteligentný zberač na trvalé monitorovanie systémov vodiacich koľajníc

- Zvýšená do...