Katalóg

Comet Yxlon GmbH

16.12.2022 02:12

Svet sa vyvíja. Yxlon tiež.

Yxlon sa stáva Comet Yxlon. Na tohtoročnom veľtrhu Control výrobca röntgenových a CT kontrolných systémov oznámil, že od 8. septembra 2022 zmení svoj názov na Comet Yxlon. Nová značka podčiarkuje dlhodobú príslušnosť spoločnosti Yxlon k spoločnosti Comet, poprednej svetovej inovatívnej technologickej spoločnosti zameranej na plazmovú a röntgenovú technológiu.

Svieži, moderný dizajn novej značky Comet Yxlon odráža inovácie a nadšenie spoločnosti pre riešenie výziev zákazníkov.

"Značka Comet Yxlon predstavuje desaťročia skúseností v oblasti röntgenového žiarenia a vášeň pre vytváranie nových vecí - v súlade s mottom "Vedená skúsenosťami. Driven by curiosity." povedal Kevin Crofton, generálny riaditeľ spoločnosti Comet Group a prezident spoločnosti Yxlon. "Rebranding posilňuje našu prítomnosť a potvrdzuje náš význam v skupine Comet Group."

Podnikateľské korene spoločnosti Yxlon siahajú k objavu röntgenových lúčov W. C. Röntgenom v roku 1895 a k výrobe prvej röntgenovej trubice C. H. F. Müllerom v roku 1896. Spoločnosť YXLON International GmbH so sídlom v Hamburgu je od roku 2007 súčasťou materskej spoločnosti Comet Holding AG, ktorá je kótovaná na švajčiarskej burze a združuje poprednú svetovú skupinu inovatívnych technologických podnikov.

Viac noviniek

Pomocou počítačovej tomografie sa mala analyzovať doska sedimentu z holštajnskej sk...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na tohtoročnom veľtrhu Productronica prídeme s novinkou a v utorok 14. novembra o 15.00 hod. v našom stánku B2.454 predstavíme náš nový 3D röntgenový systém, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre náročný trh s polovodičmi.

rozmach e-mobility poháňa v posledných rokoch trh s batériami do obrovského rastu, ktorého koniec...

Yxlon sa stáva Comet Yxlon. Na tohtoročnom veľtrhu Control výrobca röntgenových a CT kontrolných systémov oznámil, že s účinnosťou od 8. septembra 2022 zmení svoj názov na Comet Yxlon. Nová značka podčiarkuje dlhodobú príslušnosť spoločnosti Yxlon k spoločnosti Comet, poprednej svetovej inovatívnej technologickej spoločnosti zameranej na plazmovú a röntgenovú technológiu