Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf pridáva digitálnu dokumentáciu k pripojenému elektronickému pipetovaciemu systému

Pipette Manager slúži ako bezdrôtový ovládací panel pre pripojené elektronické pipety Eppendorf, pridáva nové funkcie a revolučne mení rýchlosť a reprodukovateľnosť ručného pipetovania.

S týmto inovatívnym systémom môžu vedci jednoducho nastavovať režimy pripojených pipiet, nastavenia a objemy prostredníctvom veľkého dotykového displeja.

Funkcia Liquid Manager systému ponúka preddefinované nastavenia pipiet a nápovedy k technike pre rôzne kvapaliny, čím zabezpečuje konzistentné a presné výsledky pri viacerých aplikáciách. Používatelia si môžu definovať aj vlastné typy kvapalín s príslušnými nastaveniami pipiet.

Funkcia Pipetting Records (Záznamy o pipetovaní) ponúka riešenie na správnu dokumentáciu pracovných postupov pipetovania, pričom umožňuje používateľom automaticky zaznamenávať činnosti a exportovať záznamy ako súbor PDF prostredníctvom USB.

Pipetovací manažér, ktorý bol predtým predstavený ako VisioNize® Pipette Manager v Európe, USA a Kanade, bol premenovaný, aby sa odlíšil od ostatných digitálnych ponúk spoločnosti Eppendorf, ako napríklad VisioNize® Lab Suite.

Spoločnosť Eppendorf sa venuje neustálemu zlepšovaniu a pridala novú funkciu Pipetting Records ako bezplatnú aktualizáciu softvéru pre existujúcich zákazníkov v Európe, USA a Kanade. Produkt je teraz prvýkrát dostupný aj v Ázii a Latinskej Amerike.

S integráciou pipiet Move It® v roku 2022 je teraz Pipette Manager kompatibilný so všetkými pipetami Eppendorf Xplorer® (plus) a obsahuje niekoľko ďalších funkcií navrhnutých tak, aby pomohli vedcom spravovať ich pipetový park a ľahko spolupracovať. Tento základný, ľahko použiteľný nástroj je nevyhnutnosťou pre každé laboratórium, ktoré chce urýchliť a zlepšiť efektivitu a reprodukovateľnosť svojich pipetovacích pracovných postupov.

Viac noviniek

Americká vedkyňa Laura Seeholzerová, PhD., postdoktorandka na Kalifornskej univerzite v San Franc...

Pri vývoji bioprocesov sú kľúčom k úspechu údaje. Je potrebn&e...

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatickým pipetovaním Spolo...

Značky ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) fungujú podobne ako nutričn&eacute...

V prírodovedných laboratóriách, kde je presnosť a čistota neod&scaron...

Investigators 2024 získava Clemens Plaschka, Rakúsko