Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Komplexné riešenie na správu zariadení IoT a laboratórií

Keďže výskum a vývoj je časovo náročné odvetvie, neustále sú potrebné digitálne riešenia a nástroje, ktoré šetria čas. V súčasnosti väčšina laboratórií používa niekoľko digitálnych nástrojov, ktoré pomáhajú zabezpečiť transparentnosť údajov a ich jednoduchú replikáciu. Okrem toho môžu byť digitálne nástroje veľmi praktickými riešeniami, ktoré manažérom laboratórií šetria čas, ktorý by strávili manuálnymi administratívnymi úlohami. Pri viacerých dostupných nástrojoch je však vždy problém zabezpečiť jednoduchý prenos údajov z jedného nástroja do druhého a ich čo najefektívnejšie využitie.

Aby vyriešila tento problém a zabezpečila čo najlepšie skúsenosti s používaním pre členov laboratórií, Eppendorf - popredná spoločnosť v oblasti biologických vied, ktorá vyvíja a predáva prístroje, spotrebný materiál a služby pre laboratóriá po celom svete - spolupracuje s Clustermarketom - poprednou svetovou platformou pre plánovanie pre laboratóriá - aby ponúkla hladkú integráciu medzi plánovačom zariadení Clustermarket a balíkom VisioNize® Lab Suite spoločnosti Eppendorf. Integrácia kombinuje softvérové a hardvérové komponenty od spoločnosti Eppendorf s operačným systémom Clustermarket a poskytuje vedcom prístup k ucelenému riešeniu správy zariadení a laboratórií IoT.

Veríme, že digitálne nástroje budú mať veľký vplyv na inovácie tým, že zvýšia kvalitu a reprodukovateľnosť experimentov a zlepšia prístup k potrebnému vybaveniu. Je dôležité, aby boli digitálne nástroje správne nastavené a poskytovali inteligentné integrácie, aby mohli používatelia a údaje bez bariér prúdiť medzi rôznymi systémami. Partnerstvo so spoločnosťou Eppendorf je kľúčovým míľnikom, pretože spája dva výkonné nástroje a inteligentným spôsobom kombinuje správu zariadení a parametrov v reálnom čase." povedal Tobias Wingbermuehle, CCO a spoluzakladateľ spoločnosti Clustermarket.

V spoločnosti Eppendorf sme nadšení z tohto partnerstva so spoločnosťou Clustermarket, pretože je v súlade s našou vierou v otvorené digitálne ekosystémy a dôležitosťou bezproblémovej integrácie medzi digitálnymi nástrojmi, aby sme poskytli čo najlepší užívateľský zážitok. S prístupom takmer v reálnom čase k presným údajom o prístrojoch v kombinácii s pokročilou správou zariadení majú laboratóriá možnosť robiť informovanejšie rozhodnutia a zefektívniť svoju laboratórnu prevádzku ako nikdy predtým. " dodala Lynn Philip, Product Leader v spoločnosti Eppendorf.

Integrácia medzi týmito dvoma softvérovými riešeniami využíva živé informácie o prístrojoch a umožňuje diaľkové monitorovanie laboratórnych prístrojov pomocou riešenia bez ohľadu na dodávateľa pripojeného k softvéru na rezerváciu zariadení Clustermarket. Integrácia poskytuje členom laboratórií komplexné riešenie pre správu zariadení IoT a laboratórií, kde majú výskumníci prístup k širokej škále funkcií, ako je vzdialené monitorovanie a plánovanie zariadení.

Viac noviniek

Laboratóriá sú závislé od vysokého výkonu a spoľahlivosti platní, ktoré používajú vo svojich vyso...

S prístrojom Mastercycler® X40 bude vaša každodenná laboratórna rutina nielen spoľahlivá a ef...

Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dve popredné spoločnosti v oblasti vedy o živej prírode, s potešením oznamujú svoju spoluprácu v rámci strategickej dohody o spoločnom marketingu.
propagačné akcie 01. septembra 2023 - 31. decembra 2023
V spoločnosti Eppendorf si uvedomujeme kľúčovú úlohu, ktorú plastový spotrebný materiál zohráva v laboratóriu. Zároveň si uvedomujeme, že rovnováha medzi požiadavkami modernej vedy a starostlivosťou o životné prostredie je kľúčovou výzvou pre manažment laboratória pre vedy o živej prírode. Preto sa riadime zásadou "Reduce, Reuse, Recycle" vždy a všade, kde je to možné, a čoraz viac sa spoliehame na používanie surovín na biologickej báze.

Tento rok udeľuje spoločnosť Eppendorf SE so sídlom v Hamburgu prestížnu cenu za výskum už po 28....