Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Nové funkcie ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Najdôležitejšie funkcie
Vysoká účinnosť v kombinácii s flexibilitou a spoľahlivosťou - na to sa zameriava vývoj ZEISS CALYPSO. viac ako 80 nových funkcií a ďalší vývoj: V tohtoročnej verzii má softvér mnoho vylepšení výkonu, ako aj optimalizované navádzanie používateľov.

Nová matematika pre tolerancie tvaru a polohy
Aby sa pre používateľov softvéru ZEISS CALYPSO ešte viac optimalizovalo vyhodnocovanie tolerancií tvaru a polohy, ponúka tento rok softvér vylepšené algoritmy na vyhodnocovanie podľa rôznych noriem, ako sú ISO-GPS a ASME. To umožňuje ešte efektívnejšie pracovať s toleranciami tvaru a polohy a využívať výhody kontroly kvality pomocou tejto metódy.

Optimalizovaný pracovný postup pre optické súradnicové meracie stroje
ZEISS CALYPSO tento rok ponúka aj nové funkcie na vyhodnocovanie optických súradnicových meracích strojov, ako je ZEISS O-DETECT. Používateľ môže napríklad použiť prehľadovú kameru na navigáciu alebo automaticky vyhľadávať geometrické prvky v nasnímanom obraze.

Ešte prívetivejší pre používateľa: nová sada nástrojov
Nová sada nástrojov znižuje počet pracovných krokov. Často používané kontrolné funkcie je možné uložiť ako obľúbené v samostatnom toolboxe.

Vylepšená automatická analýza chýb
Tohtoročná verzia ponúka ešte vylepšenú automatickú analýzu chýb: všetky chyby sa automaticky zobrazujú v interaktívnej správe. Vylepšené automatické grafy zobrazujú každý detail, dynamické zväčšovanie v interaktívnej správe ponúka nové možnosti pri malých mechanických obrobkoch, ale aj pri mnohých elektronických súčiastkach.


Ďalšie nové funkcie v programe ZEISS CALYPSO 2023

Vylepšená použiteľnosť: Semafor v paneli nástrojov ZEISS CALYPSO je teraz ešte lepšie prispôsobený vašim potrebám. Rýchlejšie vyvolanie nápovedy alebo portálu ZEISS.
Vylepšené zobrazenie CAD: Zjednodušená obsluha, možnosť transparentného zobrazenia

Krivka CALYPSO: Automatické prednastavenie stratégie, morfologický filter pre krivky, nové prispôsobenie krivky "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Vyhľadávanie a nahrádzanie teraz pomocou ikony, prístup k jednotlivým odchýlkam v tvare čiary, krivky a povrchu, prostredníctvom PCM, nový príkaz PCM "convert()"

CALYPSO freeform & point set: zlepšený výkon farebného zobrazenia, fitovanie s uzamknutím ľubovoľných stupňov voľnosti

CALYPSO roughness: zlepšenie vyhodnocovania drsnosti v správe

... a mnoho ďalšieho.

Viac noviniek

Najvyššia presnosť pre zložité prostredia

Na zaistenie bezpečnosti mi...

Elektrifikované zabezpečenie kvality
Od prášku po aditívne vyrábané komponenty

15.08.2024 01:05

Tabuľka ZEISS MMZ 1
Kompaktné riešenie pre veľké obrobky



Od prášku k aditívne vyrábaným komponentom Aditívna výroba ponúka veľký potenciál pre...

31.07.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom