Katalóg

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.07.2023 00:07

Dopravná plošina GEDA v centre mesta Donau-Ries

Stála prepravná platforma GEDA podporuje každodennú prepravu vysoko citlivých kamerových systémov v Donauwörthu

Nemecký výrobca stavebných a priemyselných výťahov GEDA GmbH z bavorského Asbach-Bäumenheimu môže podporiť susednú spoločnosť v Donauwörthu.


Dobrá spolupráca sa vypláca

Už viac ako 90 rokov je GEDA GmbH spoločnosťou, na ktorú sa môžete obrátiť, keď ide o efektívny a bezpečný prístup do výšok s jedinečnou kvalitou "Made in Germany". to isté platí aj pre spoločnosť Telemeter Electronic, ktorá je vzdialená len 10 km a od roku 1964 je certifikovanou spoločnosťou v oblasti predaja, vývoja, výroby a servisu. Táto medzinárodne pôsobiaca spoločnosť ponúka komplexný sortiment elektronických a mechatronických komponentov, ako aj zariadení a systémov s dlhoročnými skúsenosťami v rôznych aplikáciách s potrebným know-how a spôsobom myslenia orientovaným na riešenie. Ďalšou oblasťou sú vysoko stabilizované infračervené kamerové systémy, ktoré patria k najlepším na svete. Tieto kamerové systémy sú vďaka svojej vysokej stabilite a veľmi dlhému dosahu ideálne na prieskum a sledovanie rôznych scenárov. Medzi typické aplikácie patria drony, vrtuľníky alebo lietadlá. Spoločnosť Telemeter Electronic tu ponúka školenia na obsluhu, ako aj servis vo forme údržby a opráv priamo v Donauwörthu.


Do výšok

Nielen letecký priemysel chce vynášať kamery do závratných výšok, ale aj spoločnosť Telemeter Electronic potrebuje podporu pri výškovej preprave kamier. Tu bolo jasné, že podporu poskytne stredne veľký výrobca stavebných a priemyselných výťahov GEDA GmbH zo susedstva. Kamery dodané do skladu na údržbu alebo servis sa musia denne prepravovať na prvé poschodie sídla spoločnosti Telemeter Electronic. Tu sa potom môžu vykonávať potrebné činnosti údržby a servisu
. Kamery sa potom skontrolujú, čo je možné len v určitej výške vzhľadom na potrebné veľké zorné pole. Toto sa môže vykonať cez okno, aby sa získalo požadované zorné pole.
Pri hmotnosti často 80 kg je preprava kamier na prvé poschodie bez pomôcok nebezpečná a vyčerpávajúca. O to dôležitejšie bolo nainštalovať stálu prepravnú plošinu.
Na tento účel vzhľadom na obmedzený priestor na stavenisku prevládala kamera GEDA 300 ZP P. Vďaka priestorovo úsporným rozmerom plošiny 1,35 m x 0,95 m výťah spoľahlivo a bezpečne prepraví až 500 kg v režime materiálu a 300 kg v režime osôb alebo 3 osoby hore a dole. Výhody výťahu GEDA 300 ZP P sa prejavujú najmä v stiesnených priestoroch: vďaka sklopnej plošine a kompaktnej konštrukcii neexistujú takmer žiadne obmedzenia pre možné použitie. Vďaka rýchlosti zdvíhania max. 12 m/min a dopravnej výške až 50 m je celkový balík dokonalý. Vďaka tejto prepravnej plošine teraz
nielen šetrí veľa času pri každodennej práci, ale predovšetkým chráni zdravie zamestnancov. Prepravu cenných kamier z dodávky na prvé poschodie možno bezpečne zvládnuť bez ich poškodenia. Táto úloha je pre prepravnú plošinu detskou hračkou. Prepravnú výšku približne 3,5 m zvládne bez problémov a dostatočná je aj nosnosť. Aj pri takejto malej prevádzkovej výške je toto trvalé zariadenie výhodné, čo je badateľné pri každodennom používaní.


Pevne zavedené

Prepravné plošiny GEDA, ktoré sú na trhu etablované už 25 rokov, sú nepostrádateľné v oblasti trvalých aj dočasných produktov. Flexibilné a spoľahlivé dočasné prepravné plošiny GEDA zvládnu takmer každú výzvu na stavenisku. Rovnako nepostrádateľné sú aj trvalé prepravné plošiny špeciálne navrhnuté pre potreby rôznych priemyselných odvetví. Tak ako v prípade spoločnosti Telemeter Electronic, trvalé zariadenia GEDA pomáhajú prepravovať materiál a ľudí. Ale aj na pobrežných ostrovoch alebo v cementárenskom sektore je k dispozícii optimálne riešenie od spoločnosti GEDA, ktoré odolá aj tým najnáročnejším podmienkam prostredia.

Viac noviniek

Niekoľko zariadení GEDA podporuje rekonštrukčné práce na radnici v n&...

GEDA SH1000 US v akcii v prístave New Orleans
Dve zariadenia GEDA 3700 Z/ZP podporujú výstavbu novej národnej nemocnice


za spoločnosť GEDA GmbH z Asbach-Bäumenheimu štartovalo na firemnom behu 2024 18 účast...

GEDA Multilift P22 Premium ako pomocník v druhom najväčšom meste Anglicka
Niekoľko zariadení GEDA pomáha dokončiť exkluzívne byty v novom pražskom komplexe budov.