Katalóg

Systea GmbH

Späť na zoznam

Profilový systém na skryté upevnenie (ALWI-V) od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Profilový systém na skryté upevnenie obkladov alebo veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek, keramiky alebo HPL.

Podkonštrukčný systém na báze ALWI-V pozostáva zo zvislých hliníkových nosných profilov v tvare L a T, nástenných konzol a voliteľného príslušenstva. Podľa tepelného zaťaženia a požiadaviek - stenové konzoly sú vyrobené z hliníka, nehrdzavejúcej ocele alebo polyamidu vystuženého sklenými vláknami.

Obkladové prvky sú prilepené na nosné profily, priskrutkované ako skryté bočnice alebo upevnené pomocou systémovej lišty.

Nosné profily sú spojené so stenovými konzolami pomocou nitov, skrutiek alebo skrutiek. Pritom posuvné body preberajú vodorovné zaťaženie (vietor) a pevné body preberajú vodorovné a zvislé zaťaženie (mŕtve zaťaženie). Montáž bez obmedzenia sa dosahuje v posuvných bodoch vo vertikálnych pozdĺžnych otvoroch. Každému nosnému profilu je pridelený jeden pevný bod.

Stenové konzoly môžu byť voliteľne vybavené montážnym pomocníkom, ktorý umožňuje upevnenie a držanie nosného profilu a uľahčuje prácu s nimi.

Prvky Thermostop sú k dispozícii ako tepelné deliace prvky na minimalizáciu tepelných mostov.

Výstupky do 480 mm.
Materiál EN AW-6063 T 66

Hliníkové profily v tvare T
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70
Hliníkové profily v tvare L
L 40 / 50
L 42 / 50
L 42 / 60
L 45 / 45
L 70 / 50

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Fasádne nosné konštrukcie

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALWI-S)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Podkladový systém na báze ALW...

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALKAPO)

Profilový systém s uzavretým presahom na viditeľné upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Vďaka použitiu no...

Fasádne nosné konštrukcie (UKLA)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových a maloformátových keramických fasádnych dosiek, napr. s rozmermi 40 x 40 cm alebo 60 x 60 cm, s konzolami.

Podkonšt...

Fasádne nosné konštrukcie (ALHO)

Profilový systém na viditeľné upevnenie maloformátových a veľkoformátových obkladových materiálov z dreva, ako aj fasádnych obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitný...

Fasádne nosné konštrukcie (Beta Universal II (visible fixing))

Podkonštrukčný systém bez tepelných mostov na viditeľné a skryté upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek.

Podkonštrukčný systém BETA Universal II bez tepelných mostov s...