Katalóg

Systea GmbH

Späť na zoznam

Fasádne nosné konštrukcie (TC 110 for ArGeTon®) od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Profilový systém na skryté upevnenie fasádnych dosiek Argeton.

Podkonštrukčný systém na báze TC110 sa skladá z vertikálnych hliníkových nosných profilov v tvare L a T, nástenných konzol a voliteľného príslušenstva. Podľa tepelného zaťaženia a požiadaviek - nástenné konzoly sú vyrobené z hliníka, nehrdzavejúcej ocele alebo polyamidu vystuženého sklenými vláknami.
Obkladové prvky sa upevňujú pomocou konzolových svoriek alebo systému alebo koľajničiek a konzolových svoriek pre tieto k nosným profilom.

Nosné profily sa spájajú so stenovými konzolami pomocou skrutiek alebo nitov. Pritom posuvné body preberajú vodorovné zaťaženie (vietor) a pevné body preberajú vodorovné a zvislé zaťaženie (mŕtve zaťaženie). Montáž bez obmedzenia sa ukončí v pevných bodoch vo vertikálnych pozdĺžnych otvoroch. Pre každý nosný profil je usporiadaný jeden pevný bod .

Stenové konzoly môžu byť voliteľne vybavené montážnym pomocníkom, ktorý umožňuje upevnenie a pridržanie nosného profilu, aby sa s nimi dalo jednoducho pracovať.

Prvky Thermostop sú k dispozícii ako tepelné deliace prvky na minimalizáciu tepelných mostov.

Výstupky do 480 mm.
Materiál EN AW-6063 T 66

Hliníkové T-profily pre Argeton
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 50
Hliníkové L-profily pre Argeton
L 42 / 50

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Fasádne nosné konštrukcie

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALWI-S)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Podkladový systém na báze ALW...

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALKAPO)

Profilový systém s uzavretým presahom na viditeľné upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Vďaka použitiu no...

Fasádne nosné konštrukcie (UKLA)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových a maloformátových keramických fasádnych dosiek, napr. s rozmermi 40 x 40 cm alebo 60 x 60 cm, s konzolami.

Podkonšt...

Fasádne nosné konštrukcie (ALHO)

Profilový systém na viditeľné upevnenie maloformátových a veľkoformátových obkladových materiálov z dreva, ako aj fasádnych obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitný...

Fasádne nosné konštrukcie (Beta Universal II (visible fixing))

Podkonštrukčný systém bez tepelných mostov na viditeľné a skryté upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek.

Podkonštrukčný systém BETA Universal II bez tepelných mostov s...