Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

04.04.2022 00:04

VAHLE zbiera peniaze na humanitárnu pomoc na Ukrajine

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co KG podporuje núdzovú pomoc Caritas pre obete vojny na Ukrajine darom vo výške 25 000 eur. Spoločnosť so sídlom v Kameni už 3. marca 2022 uvalila zákaz vývozu svojich výrobkov do Ruska a Bieloruska.

"S veľkým znepokojením sledujeme vývoj na Ukrajine. Táto vojna neohrozuje len ľudí na mieste, ale je aj útokom na všetky zásady nášho medzinárodného mierového poriadku," hovorí Achim Dries, generálny riaditeľ skupiny VAHLE. S cieľom poskytnúť rýchlu pomoc postihnutým sa dodávateľ systémov so sídlom v Kameni rozhodol podporiť pomoc Ukrajine, ktorú poskytuje Caritas international, humanitárna organizácia nemeckej Caritas.

Z iniciatívy zamestnancov sa v pondelok na pracovnom stretnutí zbierali peniaze pre obete vojny. V rámci tohto procesu sa vyzbieralo 2 100 eur. Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co KG doplnila túto sumu na 25 000 eur. Dries zdôraznil, že "v celej firme sa okamžite prejavila veľká zhoda, aby sme urobili maximum a rýchlo rozbehli finančnú podporu."

Caritas international organizuje teplé jedlo a chránené miesta na spanie pre vnútorne vysídlené osoby vo svojich 19 centrách Caritas na Ukrajine. Na mieste sa o ľudí traumatizovaných vojnou starajú psychológovia a sociálni pracovníci. Okrem toho sa distribuujú balíčky s potravinami a hygienickými potrebami a zabezpečuje sa bezpečná preprava vysídlených rodín k ich príbuzným.

Viac noviniek

Zameranie na prediktívnu údržbu v spoločnosti VAHLE

VAHLE oslavuje 111 rokov úspešnej histórie spoločnosti

Paul Vahle Gmb...

Paul Vahle GmbH & Co. KG bude na tohtoročnom SPS. Na veľtrhu, ktorý sa koná od 8. do 10. novembra v Norimbergu, bude po prvýkrát vystavený celosvetovo jedinečný inteligentný systém zberača prúdu Smart Collector. Ďalšími zaujímavosťami v stánku VAHLE v hale 4, stánok 336, budú modulárne kompaktné vedenie VCL a najnovšie generácie ovládacích prvkov. Okrem toho bude predstavený systém iTRAK spoločnosti Rockwell Automation, ktorý je vybavený indukčnými systémami VAHLE na bezkontaktný prenos energie.

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co. KG cestuje na tohtoročný veľtrh InnoTrans v Berlíne s inovat...

- Inteligentný zberač na trvalé monitorovanie systémov vodiacich koľajníc

- Zvýšená do...