Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Pripravenosť na 66 kV - riešenia pre moderné veterné farmy na mori

Distribúcia a prenos energie sú hlavnými kompetenciami spoločnosti PFISTERER už takmer 100 rokov. Ako odborníci na rozhrania v energetických sieťach dodávame spojovacie komponenty a káblové systémy na kľúč pre všetky úrovne napätia ako kompletný systém. Naše zásuvné systémy PLUG, CONNEX a SEANEX, ako aj náš konektor SICON spoľahlivo a rýchlo spájajú všetky časti systému veternej farmy. Všetky systémové komponenty sú vyrobené špeciálne pre maritimnú prevádzku: odolné voči poveternostným vplyvom, slanej vode a navrhnuté pre prostredie na mori.

Konštrukcia káblových systémov na rozvodniach na mori si vyžaduje najvyššiu disciplínu kladenia káblov. Veľmi zložité káblové trasy sa musia inštalovať v obmedzenom priestore okolo mnohých rohov a na niekoľkých úrovniach. Značný časový tlak a výstavba ďalších podsekcií v rovnakom čase túto úlohu ešte viac komplikujú. Úspešné prekonanie tejto výzvy si vyžaduje dôkladné plánovanie a odborníkov so solídnymi skúsenosťami v odbore. Spoločnosť PFISTERER je pri tom od samého začiatku. Úzko sme sprevádzali proces od myšlienky elektrárne na otvorenom mori až po výstavbu prvej veternej farmy na mori. Spoločnosť PFISTERER stanovila priemyselné štandardy, naše projektové riadenie a naše výrobky sú dnes na špičkovej úrovni. So systémami SEANEX do 72,5 kV a CONNEX pre vyššie úrovne napätia ponúka PFISTERER suché zásuvné spojovacie systémy pre všetky požiadavky na mori.

Viac noviniek


Winterbach, Nemecko - 06. februára 2024 - Systém zásuvných spojení CONNEX od spoločnosti PF...

Winterbach, Nemecko - 7. novembra 2023

Pri pobreží Dolného Saska bo...


Winterbach, Nemecko - 26.09.2023 -

Prevádzkovateľ prenosovej siete TenneT po...

Karl-Heinz Pfisterer sa stáva čestným predsedom dozornej rady SE.

Winterbach, Nemecko - 15. júna 2023 -

Spoločnosť Pfisterer, popredný poskytovateľ riešení...

Od začiatku roka je Küssnacht am Rigi novým centrálnym miestom pre našich približne 160 zamestnancov vo Švajčiarsku. Pre skupinu PFISTERER, ktorá má vo Švajčiarsku korene už desaťročia, to znamená začiatok novej éry: v Küssnachte zjednocujeme naše divízie, ktoré predtým sídlili v Malters a Altdorfe, do nového centrálneho technologického a obchodného centra.