Katalóg

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM so širokým portfóliom pružinových ťahadiel, blokovacích a guľových blokovacích čapov

I-bod na mieru pre každú konštrukciu

Často sú to malé veci, ktoré robia veľký obraz naozaj dobrým. Pokiaľ ide o odpružené prítlačné prvky, aretačné a guľové aretačné čapy alebo prvky strojov a prípravkov, vývojári, konštruktéri a vedúci výroby sú presne na tej správnej webovej adrese spoločnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM. V internetovom obchode špecialistov na štandardné a prevádzkové diely nájde používateľ celkovo viac ako 28 000 artiklov, a teda vždy riešenie na mieru.


S pružnými prítlačnými dielmi z plastu, ocele, nehrdzavejúcej ocele, keramiky, ako aj rôznych kombinácií materiálov pokrýva BLOHM rôznorodú škálu aplikácií. Plastové verzie sú nielen ľahké a lacné, ale vďaka odolnosti voči korózii sú veľmi vhodné aj na vonkajšie použitie alebo do prostredia s vysokou vlhkosťou. Ak na prítlačnú časť pôsobia väčšie sily alebo ak sú prevádzkové podmienky drsné a teplotné výkyvy veľké, vhodné riešenie ponúkajú výrobky s puzdrom a/alebo guľôčkou z ocele. Ťahadlá s pružinou z nehrdzavejúcej ocele spájajú všetky uvedené výhody: sú odolné voči korózii a teplotám a zároveň ľahšie ako porovnateľné oceľové verzie. Pre aplikácie, kde sa vyžaduje nielen teplotná, ale aj chemická odolnosť, ponúka spoločnosť BLOHM pružinové oporné prvky s keramickou guľôčkou. Tieto sú robustné a málo sa opotrebúvajú, a preto sú ideálne aj pre aplikácie s vysokou frekvenciou cyklov.


Uzamykacie a guľôčkové skrutky

Uzamykacie skrutky umožňujú rýchle a jednoduché nastavenie pohyblivých komponentov. Spoločnosť BLOHM tu poskytuje používateľovi rozsiahly sortiment výrobkov z ocele, nehrdzavejúcej ocele alebo plastu s aretačnou drážkou alebo bez nej. Vďaka veľkému výberu rôznych modelov možno aretačné čapy použiť vo všetkých možných oblastiach, napríklad na polohovanie v strojárstve, v montážnych zariadeniach, v plniacich a baliacich systémoch v potravinárskom priemysle alebo na aretáciu a zaistenie v oblasti automobilovej techniky.


Ak sa majú v procese ľahko spojiť alebo upevniť dve súčiastky alebo obrobky, používateľ si môže správne vybrať zo širokého portfólia guľových zaisťovacích čapov na webovej stránke spoločnosti BLOHM. V závislosti od oblasti použitia sú k dispozícii rôzne tvary úchytiek a materiály. Napríklad pre náročné prostredie a použitie veľkej sily je možné vybrať si medzi rôznymi guľovými zaisťovacími čapmi s vysokou pevnosťou v strihu. K dispozícii sú materiály z plastu, zinkového tlakového odliatku a nehrdzavejúcej ocele.


Prvky strojov a prípravkov

Výber prvkov strojov a prípravkov v internetovom obchode BLOHM zahŕňa približne 5 000 produktov. Konštruktér tu okrem iného nájde rozsiahly sortiment skrutiek, matíc, podložiek, závitových vložiek a nastavovacích krúžkov. Výrobky v uvedených kategóriách sú k dispozícii s povrchom z ocele lesklej (čiernej), pozinkovanej alebo leštenej, ako aj z nehrdzavejúcej ocele lesklej. V závislosti od použitia je možné zvoliť rôzne pevnosti.


Ak je potrebné opraviť poškodené, zadreté alebo vytrhnuté závitové otvory, používateľ nájde to, čo hľadá, v sortimente závitových vložiek z ocele alebo nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti BLOHM. Závitové vložky sú vhodné pre širokú škálu materiálov a v čo najkratšom čase obnovujú funkčnosť aj vysokokvalitných výrobkov.


Krátky profil NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
Spoločnosť NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, založená v roku 1934 v Šlezvicku-Holštajnsku, je renomovaným výrobcom vŕtacích puzdier, prevádzkových a štandardných dielov, ako aj sofistikovaných špeciálnych riešení podľa výkresov zákazníkov. Ako špecialista na výrobu rotačne symetrických dielov je spoločnosť BLOHM aj na medzinárodnej úrovni už viac ako 80 rokov symbolom najvyššej presnosti a kvality. Naše portfólio zahŕňa približne 28 000 vysokokvalitných výrobkov, ktoré vďaka svojej stabilite odolávajú vysokým zaťaženiam a spĺňajú aj špeciálne požiadavky. To znamená, že sa zameriavame predovšetkým na partnerov v obchode a priemysle, ktorí sa spoliehajú na odolné a kvalitné diely. Na výrobu presných dielov máme k dispozícii vlastné vysoko výkonné a moderné strojové vybavenie. Možnými oblasťami použitia rôznych puzdier a štandardných dielov sú konštrukcia strojov a špeciálnych strojov, konštrukcia zariadení a foriem a výroba nástrojov. Veľký dôraz kladieme na dlhodobé partnerstvo s našimi zákazníkmi, najvyššiu kvalitu a včasné dodávky. S ohľadom na budúcnosť už desaťročia zabezpečujeme aj vzdelávanie novej generácie kvalifikovaných pracovníkov.













Viac noviniek

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvyššia presnosť od roku 1934
Internetový obchod spoločnosti MISUMI obsahuje milióny komponentov. S cieľom ponúknuť svojim zákazníkom ešte väčší výber, výrobca a dodávateľ strojových komponentov neustále rozširuje svoje portfólio produktov. Nedávno sa medzi ne zaradili aj vysokokvalitné vŕtacie puzdrá od spoločnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Od štandardných dielov po špeciálne riešenia
BLOHM presviedča vŕtacími puzdrami a novým sortimentom štandardných a prevádzkových dielov
BLOHM získal certifikát DIN ISO 9001:2015