Katalóg

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM so širokou škálou polohovacích a podporných skrutiek

Upevnenie, vyrovnanie, stabilizácia

Osvedčujú sa ako profesionáli v oblasti spojov, špecialisti na bezpečnosť alebo v nosnej funkcii: Montážne a podperné čapy z rozsiahleho sortimentu BLOHM ponúkajú používateľom inovatívne kvalitné riešenia na upevnenie, vyrovnanie a stabilizáciu komponentov.


či už ide o upevnenie prvkov stroja, stabilizáciu motorov alebo bezpečné upevnenie elektronických komponentov - štandardizované montážne a podperné čapy od spoločnosti BLOHM spĺňajú najvyššie štandardy kvality a presnosti. Je to predovšetkým vďaka tomu, že všetky potrebné výrobné procesy, ako je sústruženie a brúsenie kalených presných dielov, sú k dispozícii vo výrobnom závode v Büchene.


To má následne za následok vysokú úroveň výrobných znalostí a krátke časy výroby vysokokvalitných komponentov. Samozrejmosťou je aj osobitný dôraz na používanie vysokokvalitných materiálov. "Výber materiálu je rozhodujúci pre funkčnosť a trvanlivosť polohovacích a podporných čapov v rôznych aplikáciách," hovorí Mathias Marbs, obchodný zástupca spoločnosti BLOHM.


"V súlade s tým náš sortiment zahŕňa skrutky z nehrdzavejúcej ocele, tepelne spracovanej ocele a nástrojovej ocele." Polohovacie skrutky zabezpečujú stabilné spojenie Polohovacie skrutky umožňujú bezpečné, stabilné a presné spojenie medzi komponentmi, a preto významne prispievajú k funkčnosti a integrite strojov, zariadení a konštrukcií. Valcové komponenty majú zvyčajne stopku. Voliteľne môže byť skrutka vybavená vnútorným závitom na strane hlavy, aby sa vytvorilo spojenie s iným komponentom, a tým sa skrutka zabezpečila v požadovanej polohe. Montážna plocha alebo rozšírená podpera môže pojať alebo podoprieť iné komponenty. Spoločnosť BLOHM poskytuje zákazníkovi veľké množstvo variantov výrobkov, ktoré možno dokonale prispôsobiť príslušnej aplikácii.



jedným z príkladov z ponuky montážnych skrutiek BLOHM sú upevňovacie skrutky s guľovou hlavou - konštrukcia, ktorá výrazne zjednodušuje proces montáže. "Guľôčkové upevnenie minimalizuje blokovací efekt - známy aj ako zásuvkový efekt - ak je spájaný diel umiestnený pod uhlom alebo naň pôsobia sily, ktoré nie sú v osi skrutky," vysvetľuje Mathias Marbs.



"V závislosti od požiadaviek a uloženia ponúka spoločnosť BLOHM rôzne modely s rôznymi tvarmi tejto variácie." Podporné čapy - prenášanie a podpora zaťaženia Zatiaľ čo polohovací čap sa používa na vzájomné spojenie komponentov a v prípade potreby na uchytenie iných komponentov, podporné čapy majú zvyčajne nosnú alebo podpornú funkciu. Podporné čapy majú zvyčajne valcovitý tvar s hriadeľom na jednom konci a plochou nosnou plochou na druhom konci. Sortiment BLOHM zahŕňa široký výber podporných čapov.



V závislosti od konštrukcie sa označujú aj ako oporné skrutky a v prípade potreby ich možno prispôsobiť konkrétnej aplikácii. Spoločnosť BLOHM ponúka aj polohovacie pätky rôznych tvarov. Používajú sa ako podpery, zarážky a prítlačné prvky pri konštrukcii upínacích prípravkov, ako aj pri konštrukcii strojov a zariadení.

Viac noviniek

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvyššia presnosť od roku 1934
Internetový obchod spoločnosti MISUMI obsahuje milióny komponentov. S cieľom ponúknuť svojim zákazníkom ešte väčší výber, výrobca a dodávateľ strojových komponentov neustále rozširuje svoje portfólio produktov. Nedávno sa medzi ne zaradili aj vysokokvalitné vŕtacie puzdrá od spoločnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Od štandardných dielov po špeciálne riešenia
BLOHM presviedča vŕtacími puzdrami a novým sortimentom štandardných a prevádzkových dielov