Katalóg

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM na subdodávateľskom veľtrhu FMB v Bad Salzuflen od 8. do 10. novembra

Od štandardných dielov po špeciálne riešenia

Na veľtrhu FBM 2023 sa spoločnosť NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Büchen, predstaví ako kompetentný a všestranný partner pre strojárstvo. Špecialisti na výrobu a predaj štandardných a presných dielov predstavia výber zo svojho rozsiahleho portfólia výrobkov. Jedným z ťažiskových bodov budú individuálne špeciálne riešenia, ktoré BLOHM vyvíja a realizuje spolu so zákazníkom na základe najmodernejšej výrobnej technológie a dlhoročných skúseností.



BLOHM predstaví na FMB nielen veľký výber vŕtacích puzdier, štandardných a prevádzkových dielov, ale ukáže aj svoje rozsiahle skúsenosti a možnosti v oblasti špeciálnej výroby na mieru. Vďaka desaťročiam skúseností v tomto odvetví sa spoločnosť so sídlom v Büchene etablovala v tejto oblasti ako dôveryhodný partner pre riešenia na mieru. Zákazník profituje z vysoko výkonnej výrobnej technológie a vysoko kvalifikovaného tímu odborníkov. Riešenia na mieru môžu byť vyrobené z ocele alebo nehrdzavejúcej ocele a používajú sa okrem iného v strojárstve, automobilovom priemysle, ako aj v leteckom priemysle.



Individuálne riešenia pre špecifické požiadavky zákazníka

Príkladmi strojových prvkov na mieru od spoločnosti BLOHM sú pastorkové hriadele, bežiace a hnacie vretená, ako aj polygónové hriadele. Všetky tieto špeciálne diely sú vyrobené z kvalitnej odolnej ocele a sú sústružené, kalené a brúsené vo výrobnom závode v Büchene v severnom Nemecku.



- pastorkové hriadele spájajú pastorkový a hnací hriadeľ v jednom komponente. Sú rovnako kompaktné ako výkonné a vďaka týmto vlastnostiam sú preferovanou voľbou v automobilovom priemysle, letectve a všeobecnom strojárstve na prenos vysokých krútiacich momentov. Jednodielna zostava sa zvyčajne vyrába z jedného kusu ocele.

- Bežecké a hnacie vretená sa okrem iného používajú v čerpadlách chladiacej kvapaliny sústružníckych, frézovacích alebo brúsnych strojov. Vďaka vysoko výkonnému strojovému vybaveniu vyrába spoločnosť BLOHM tieto náročné komponenty s najvyššou presnosťou, a to aj so zložitou geometriou.

- Polygonálne hriadele majú polygonálny prierez, ktorého základom je napríklad rovnostranný trojuholník alebo štvorec. Vďaka vysokej presnosti centrovania a zároveň výrazne zníženému vrubovému efektu sú polygonálne hriadeľové spoje veľmi vhodné na prenos vysokých krútiacich momentov a používajú sa okrem iného aj v manuálnych prevodovkách.



Správne vŕtacie puzdro pre najrôznejšie požiadavky

Ako špecialista na rotačne symetrické diely vyrába BLOHM rozsiahly sortiment normalizovaných vŕtacích puzdier. Ako všetky výrobky BLOHM, aj vŕtacie puzdrá sa vyrábajú na moderných strojoch a z kvalitnej kalenej ocele odolnej proti opotrebovaniu. Vŕtacie puzdrá umožňujú presné vedenie vrtákov a zodpovedajúco rýchle a presné obrábanie obrobkov. Tolerancie vzdialeností a uhlov sa dajú presne dodržať. Okrem toho sa vŕtacie puzdrá používajú pri výrobe upínacích a meracích zariadení. Spoločnosť BLOHM ponúka rôzne typy vŕtacích puzdier pre rôzne požiadavky. Okrem valcových vŕtacích puzdier podľa normy DIN 179 zahŕňa sortiment aj nákružkové vŕtacie puzdrá podľa normy DIN 172, ako aj zásuvné vŕtacie puzdrá a upínacie puzdrá podľa normy DIN 173.



Viac ako 28.000 štandardných a prevádzkových dielov

Pokiaľ ide o štandardné a prevádzkové diely, ako sú pružinové prítlačné prvky, aretačné a guľové aretačné čapy alebo strojné a upínacie prvky, vývojári, konštruktéri a vedúci výroby sú v spoločnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM na správnom mieste. V internetovom obchode spoločnosti so sídlom v Büchene nájde používateľ celkovo viac ako 28 000 výrobkov, a teda vždy vhodné riešenie. Na veľtrhu FMB v Bad Salzuflene predstaví spoločnosť BLOHM prierez svojho rozsiahleho portfólia.



Navštívte nás od 8. do 10. novembra na veľtrhu FMB 2023 v Bad Salzuflene v hale 20, stánok C6.

Viac noviniek

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvyššia presnosť od roku 1934
Internetový obchod spoločnosti MISUMI obsahuje milióny komponentov. S cieľom ponúknuť svojim zákazníkom ešte väčší výber, výrobca a dodávateľ strojových komponentov neustále rozširuje svoje portfólio produktov. Nedávno sa medzi ne zaradili aj vysokokvalitné vŕtacie puzdrá od spoločnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
BLOHM presviedča vŕtacími puzdrami a novým sortimentom štandardných a prevádzkových dielov
BLOHM získal certifikát DIN ISO 9001:2015