Katalóg

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

Vŕtacie puzdrá BLOHM rozširujú sortiment MISUMI

Internetový obchod spoločnosti MISUMI obsahuje milióny komponentov. S cieľom ponúknuť svojim zákazníkom ešte väčší výber, výrobca a dodávateľ strojových komponentov neustále rozširuje svoje portfólio produktov. Nedávno sa medzi ne zaradili aj vysokokvalitné vŕtacie puzdrá od spoločnosti NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.

Spoločnosť MISUMI už viac ako 20 rokov dodáva svojim zákazníkom komponenty strojov z vlastnej výroby a od iných známych spoločností. portfólio špecialistov na komponenty sa v priebehu rokov rozrástlo a v súčasnosti zahŕňa viac ako 700 partnerských značiek. Väčšina z nich s údajmi CAD na okamžité stiahnutie. Najnovšie spoločnosť MISUMI rozšírila svoje už aj tak rozmanité portfólio produktov o vŕtacie puzdrá podľa normy DIN od výrobcu BLOHM.



BLOHM vyrába rotačne symetrické súčiastky v rôznych prevedeniach už viac ako 80 rokov. Tieto sa používajú v širokej škále aplikácií. Vrtáky stroja sú presne vedené vŕtacími puzdrami. To umožňuje používateľovi obrábať obrobky s vysokou presnosťou a ľahko dodržiavať tolerancie vzdialeností a uhlov.



Dve z týchto súčiastok sú teraz k dispozícii aj v predajni MISUMI: Valcové vŕtacie puzdrá podľa DIN 179 sa dajú jednoducho zalisovať do príslušných držiakov a kombinovať so zásuvnými vŕtacími puzdrami podľa DIN 173. Druhým doplnkom sú prírubové vŕtacie puzdrá podľa DIN 172, ktoré sa vyznačujú najmä axiálnym zaistením, ktoré zaručuje, že puzdro zostane vždy v správnej polohe aj pri vysokom zaťažení. Oba komponenty sú k dispozícii so zaobleným otvorom na jednej alebo oboch stranách, v závislosti od požiadaviek zákazníka, a vďaka použitiu kalenej špeciálnej ocele majú dlhú životnosť.



"S BLOHM sme získali ďalšie silné meno pre náš internetový obchod. Toto partnerstvo nás veľmi teší," zhrnul Dietmar Theisen, riaditeľ pre rozvoj dodávateľov v oblasti európskej distribúcie spoločnosti MISUMI.

Viac noviniek

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvyššia presnosť od roku 1934
Od štandardných dielov po špeciálne riešenia
BLOHM presviedča vŕtacími puzdrami a novým sortimentom štandardných a prevádzkových dielov
BLOHM získal certifikát DIN ISO 9001:2015