Katalóg

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Väčšia flexibilita a jednoduchšia práca s univerzálnymi skrutkovačmi s plynovými ťažnými pružinami ACE

Úľava pri manipulácii a prestavbe: univerzálny skrutkovač s plynovou ťažnou pružinou a štrukturálnymi tlmičmi od spoločnosti ACE

Ďalší vývoj univerzálneho skrutkovača od spoločnosti Metallatelier GmbH predstavený v časti 1 je okrem malých tlmičov nárazov vybavený aj plynovými ťažnými pružinami a konštrukčnými tlmičmi od spoločnosti ACE, ktoré slúžia na ochranu konštrukcie v koncových polohách a vyššiu produktivitu. Tieto silové a ochranné komponenty slúžia na uľahčenie nastavenia výšky a okrem inovatívnej celkovej konštrukcie sú predmetom tejto druhej časti užívateľskej správy.

Univerzálne skrutkovače vyvinuté a vyrobené pre spoločnosť Bilgram Chemie GmbH z Ostrachu v Oberschwabene predstavujú malú sériu. Mozgom dizajnu sú David Fuchs, vynálezca predchodcu chráneného úžitkovým vzorom a majiteľ spoločnosti Metallatelier GmbH, ako aj konštruktér Sunyam Riegger a montážny tím z Deggenhausenu v okrese Bodamské jazero. Na základe ich skúseností s konštrukciou prvej série bolo hlavným cieľom ďalšieho vývoja zvýšiť výrobnú rýchlosť špeciálnych strojov, zvýšiť flexibilitu a uľahčiť obsluhe manipuláciu v zmenovej prevádzke. Tieto požiadavky vyplynuli predovšetkým zo skutočnosti, že od pandémie COVID 19 musí spoločnosť Bilgram Chemie GmbH plniť a skrutkovať fľaše rôznych veľkostí dezinfekčnými prostriedkami vo veľkých množstvách v čo najkratšom čase.


Viac noviniek

Digitalizácia a prístup štíhleho manažmentu sa v mnohých spoločnostiach považujú za vítanú zoštíh...

Pri testovaní invalidných vozíkov výrobcovia z pochopiteľn&ya...

Špecialisti na núdzové zastavenie oslavujú premiéry vo filme a televízii
Pokiaľ ide o technológiu priemyselného tlmenia, spoločnosť ACE je jedným z prvých kontaktov pre väčšinu inžinierov a konštruktérov na celom svete. Bez ohľadu na to, aké otázky majú odborníci v týchto dňoch, spoločnosť ACE na ne vždy rýchlo odpovie, a to buď online, alebo prostredníctvom osobného kontaktu na mieste.

V konštrukcii invalidných vozíkov je ešte veľa priestoru na zlepšenie. Dôkazom toho je jednonápra...