Katalóg

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O igus® GmbH

Historie firmy igus začala 15.10.1964 ve dvojgaráži Güntera Blase v Kolíně nad Rýnem - Mülheimu. V prvních dvaceti letech jsme pracovali jako dodavatel složitých technických plastových součástí. V roce 1983 začíná s Frankem Blase soustředění na vlastní produkty - energetické řetězy a kluzná pouzdra - a také vybudování vlastního prodeje. V letech 1985 až 2014 se zvýšil počet našich zaměstnanců igus® ze 40 na více než 2150, a to po celém světě. I v dalších letech budeme investovat do svého růstu. Další příležitosti - díky moderním materiálům!

Puzdro ložiska

Lineárne ložiská drylin® R sú založené na polyméroch extrémne odolných voči opotrebovaniu špecificky vyvinutých pre lineárnu technológiu. Rozmery sú kompatibilné so štandardnými guľovými ložiskami.

Klzné ložisko (iglidur®)

Klzné ložiská iglidur® sú bezúdržbové, kompatibilné s RoHS, bez maziva, odolné voči opotrebovaniu a elektricky vodivé.

Riadiace káble

Ovládacie káble chainflex® sú káble na stredne náročné použitie. Vysoko pružné káble zhášajú plameň a sú chránené vonkajším plášťom z PVC.

Axiálne ložiská

Samonastavovacie guľové axiálne ložiská igubal® sú jednotky s veľmi jednoduchou montážou, ktoré pomáhajú kompenzovať chyby nastavenia a zabrániť okrajovému zaťaženiu.

Hlavy klbov

Ložiská na konci tyče igubal® absorbujú vysoké zaťaženie pri normálnych okolitých teplotách, majú vynikajúce vlastnosti tlmenia a vážia len pätinu bežných krytov kovových ložísk.

Vidlicové hlavy

Vidlicové čapy igubal® sú pevné plastové vidlicové čapy vyrobené z igumid G v súlade s normou DIN 71752, ktorá sa dá skombinovať s ložiskami na konci tyče inštalačnej veľkosti E ako protikusu.

Lineárne vedenia (DryLin®)

DryLin ® | Posúvanie namiesto valcovania

DryLin ® je rad bezúdržbových, bezmazných lineárnych klzných ložísk pozostávaj&uacut...

Kábel pre prenos dát

Najmenší uhol ohybu, do 30 miliónov testovaných cyklov v e-chains®, rôzne materiály krytia, rôzne certifikácie a zhody: UL, CE, CSA, Desina

Káblové priechodky

Citlivejšie aplikácie s vysokou rýchlosťou cyklu a zrýchlením, vrátane náročných podmienok prostredia, si vyžadujú testované a funkčne spoľahlivé lineárne systémy.

Uhlové kĺby

Pre tento produkt nie je k dispozícii opis v Slovenčina. Prečítajte si opis v angličtine alebo kontaktujte spoločnosť.

Káble bez halogénov

Káble chainflex® sú vysoko pružné káble pre náročné použitie. Sú vyrobené z PVC a neobsahujú halogén a sú obzvlášť odolné voči oleju a UV žiareniu.

Energetické káble

Aplikácie s vysokými rýchlosťami cyklov a zrýchleniami, vrátane náročných podmienok prostredia, dopyt po testovaných a trvale spoľahlivých systémoch – to je presne to, čo ponúkajú káble chainflex®.