Katalóg

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O igus® GmbH

Historie firmy igus začala 15.10.1964 ve dvojgaráži Güntera Blase v Kolíně nad Rýnem - Mülheimu. V prvních dvaceti letech jsme pracovali jako dodavatel složitých technických plastových součástí. V roce 1983 začíná s Frankem Blase soustředění na vlastní produkty - energetické řetězy a kluzná pouzdra - a také vybudování vlastního prodeje. V letech 1985 až 2014 se zvýšil počet našich zaměstnanců igus® ze 40 na více než 2150, a to po celém světě. I v dalších letech budeme investovat do svého růstu. Další příležitosti - díky moderním materiálům!

Závitové tyče

Hlavné skrutky s vlastnosťami chodu za sucha, bez mazania, odolné voči špine, bezúdržbové, s vynikajúcimi prevádzkovými vlastnosťami, bez korózie, nízkohlukové, používané po teplotu maximálne 90 °C.

Lineárne systémy

Lineárne systémy drylin® sú určené na prevádzku na sucho. Vaše aplikácie sú teda chránené pred kontamináciou mazivom alebo olejom.

Káblové reťaze

Bez ohľadu na to, či plánujete kruhový pohyb, vertikálny záber alebo veľmi dlhú os, máme vhodné riešenie systému prívodu energie začínajúce sa na veľkosti 1, vrátane garantovanej funkcie.

Zbernicové vedenia

Káble zbernice chainflex® obsahujú rôzne certifikácie a zhody a dajú sa používať pri vysokých rýchlostiach a zrýchleniach. Nachádzajú sa tu káble zberníc z PVC, káble zberníc z PUR a káble zberníc z T...

Servovedenia

Skupina cenovo efektívnych, UL schválených, tienených, PVC servo káblov odolných voči oleju pri všetkých bežne dostupných výrobcoch pohonov. Vyvinuté a testované špecificky na použitie v nepodporovaný...

Konfekcionované káble

Hnacie káble s popruhmi: podľa rôznych noriem, rôzne typy káblov, najmenšie polomery ohybu začínajúce od 7,5xd, vonkajšie plášte z PVC

Vedenia vlecnej retaze

Ovládacie káble chainflex® pre káble energychains® s najmenšími polomermi ohybu. Káble sú testované v e-chains® na mnoho miliónov cyklov. Nachádzajú sa tu ovládacie káble z PVC, ovládacie káble z PUR...

Pružné sklopné čapy

Pružinový kolík z jedného kusu igubal®. Jednoduchá montáž a demontáž sa dá skombinovať s vidlicovými čapmi inštalačnej veľkosti E, vysokou silou.

Prírubové ložisko

Dizajn ložiska s prírubou umožňuje vysoko výkonné jednoduché ložiská iglidur®, ktoré sa budú používať vtedy, keď otvory v kryte nebudú možné v dôsledku presných tolerancií.

Guľovnice

Pevné plastové ložiská drylin® sú v súlade s veľmi úzkym odstupom a nízkymi nákladmi. Rozmery zodpovedajú norme pre recirkuláciu guľových ložísk.

Signalizacne kable

Citlivejšie aplikácie s vysokou rýchlosťou cyklu a zrýchlením, vrátane náročnejších podmienok prostredia, si vyžadujú spoľahlivé systémy testované s ohľadom na káble.

Vodiace sane

Vodiace sane

Pre tento produkt nie je k dispozícii opis v Slovenčina. Prečítajte si opis v angličtine alebo kontaktujte spoločnosť.