Katalóg

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O igus® GmbH

Historie firmy igus začala 15.10.1964 ve dvojgaráži Güntera Blase v Kolíně nad Rýnem - Mülheimu. V prvních dvaceti letech jsme pracovali jako dodavatel složitých technických plastových součástí. V roce 1983 začíná s Frankem Blase soustředění na vlastní produkty - energetické řetězy a kluzná pouzdra - a také vybudování vlastního prodeje. V letech 1985 až 2014 se zvýšil počet našich zaměstnanců igus® ze 40 na více než 2150, a to po celém světě. I v dalších letech budeme investovat do svého růstu. Další příležitosti - díky moderním materiálům!

Stoly zdvíhané vretenom

Bezúdržbové vodiace skrutky igus® sú k dispozícii v rôznych materiáloch a v rôznych kombináciách hriadeľov. Ten správny modul pre každú aplikáciu.

Klzné ložiská z umelej hmoty

Polymérové klzné ložiská od igus® predstavujú krok od plastových objímok k preukázaným a testovaným, a teda predvídateľným a rýchlo dostupným prvkom strojov.

Puzdrá z umelej hmoty

Polymérové klzné ložiská od igus® predstavujú krok od plastových objímok k preukázaným a testovaným, a teda predvídateľným a rýchlo dostupným prvkom strojov.

Samomazné klzné ložiská

Na rozdiel od bežných recirkulačných systémov guľových ložísk sa lineárne klzné ložiská drylin® pohybujú na klzných podložkách. Lineárne ložiskové systémy drylin® sú určené pre prevádzku s chodom na s...

Vretená s lichobežníkovým závitom

Trapézovité hlavné skrutky od spoločnosti igus®: Vlastnosti chodu za sucha, bez mazania, odolnosti voči špine, bezúdržbovosti, vynikajúce núdzové prevádzkové vlastnosti, nulová korózia, nízka hlučnosť...

Lineárne klzné ložisko

Lineárne ložiská drylin® R sú založené na polyméroch extrémne odolných voči opotrebovaniu špecificky vyvinutých pre lineárnu technológiu. Rozmery sú kompatibilné so štandardnými guľovými ložiskami.

Stojanové ložisko

Na základe svojej guľovej nastaviteľnosti stojany ložiska igubal® ideálne kompenzujú nesprávne nastavenie hriadeľov, šikmosť a ohyby.

Axiálne kĺbové ložisko

Špeciálne vlastnosti axiálnych ložísk zahŕňajú jednoduchú montáž, kompenzáciu chýb nastavenia, kompenzáciu okrajového zaťaženia, veľmi dobré vlastnosti kĺzania a opotrebovania a malý inštalačný priest...

Lineárna technika

Okrem nulovej údržby je hlavnou funkciou lineárnej technológie drylin® aj pevnosť a odolnosť voči špine, vode, chemikáliám, teplu a nárazu.

Prírubové skrine

Kryty s prírubami drylin® R sú dostupné ako lineárne ložiská s okrúhlymi alebo hranatými prírubami. Lineárne ložiská sú založené na polyméroch extrémne odolných voči opotrebovaniu špecificky vyvinutýc...

Vedenia robotov

Robotické káble alebo torzné káble chainflex® sú dostupné v rôznych dizajnoch, ako sú ovládacie alebo elektrické káble.

Matice s lichbežníkovým závitom

Pre tento produkt nie je k dispozícii opis v Slovenčina. Prečítajte si opis v angličtine alebo kontaktujte spoločnosť.