Katalóg

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

O Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Už približne 85 rokov je meno Dolezych symbolom kompetencie a výkonu. Produkty a služby, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality, robia z Dolezych jednu z top adries v oblasti lanovej, zdvíhacej, závesnej a zabezpečovacej techniky.

Vďaka najmodernejšej technológii a stále novým inováciám sa spoločnosť vypracovala na jedného z najväčších výrobcov v Európe. V materskej spoločnosti v Dortmunde a v siedmich zahraničných dcérskych spoločnostiach dnes pracuje viac ako 650 ľudí:

Výrobky Dolezych z kompletného sortimentu viac ako 20 000 výrobkov sa používajú všade tam, kde je potrebné zdvíhať, prepravovať alebo zabezpečovať bremená v továrni, na stavenisku, na ceste, po železnici, na vode alebo vo vzduchu.obrovská rozmanitosť je odrazom potrieb zákazníkov.

: Keďže okrem univerzálne použiteľných pomôcok existuje množstvo špeciálnych aplikácií v každodennom živote, cieľom je poskytnúť celý sortiment a vývojové práce orientované na zákazníka. Okrem toho spoločnosť Dolezych ponúka komplexný balík služieb s poradenstvom, testovaním, údržbou a opravami všetkých zdvíhacích, závesných a zabezpečovacích zariadení, internetový obchod a celoštátnu 24-hodinovú službu doručenia skladových položiek.

Závesné lano

Závesné laná sú oceľové laná, ktoré sú vybavené príslušným hákom a používajú sa na zdvíhanie a prepravu bremien a sú súčasťou základného vybavenia každej firmy.

Výroba lán sa riadi norm...

Syntetické vláknové laná

Či už sú vyrobené z konope, polyamidu, polypropylénu, polyesteru alebo z high-tech vlákna Dyneema - vláknové laná sú vhodné na širokú škálu aplikácií.

Vďaka svojej nízkej hmotnosti a je...

Drôtené laná z nehrdzavejúcej ocele

Verzia z nehrdzavejúcej ocele je zvyčajne vyrábaná spoločnosťou Dolezych v materiáli č. 1.4401 (AISI 316) alebo materiál č. 1.4301 (AISI 304). Ďalšie nehrdzavejúce vlastnosti.

Napríklad 1.4...

Drôtené laná

Oceľové lano je vysokokvalitný strojový prvok, ktorý sa vyrába podľa nasledujúceho princípu: okolo základného drôtu sa špirálovito navíja niekoľko drôtov. Ak sa výroba ukončí týmto pracovným krokom...

Traverzy na viazanie bremien

Záväzné predpisy pre zariadenia na zdvíhanie bremien sú BGR 500, DIN EN 13155 a DIN 15428. Zdvíhacie nosníky DoLast na zavesenie do žeriavových hákov alebo ako nosné zariadenie v žeriavoch so zdvíh...

Preprava potrubia

Do 730 Záves na rúry Jednoduché a pohodlné nakladanie a vykladanie všetkých typov rúr.

Pre rúry s dĺžkou do 4 m. Kompenzácia ťažiska skrátením reťaze. Háky je možné za príplatok vybaviť aj...

Ručne ovládateľné zdvíhacie zariadenia

Zdvíhadlá série Black možno zaradiť do skupiny "ručne ovládaných žeriavov" (ručné zdvíhadlá). Pákové kladkostroje sa nazývajú aj pákový reťazový kladkostroj, račňový kladkostroj alebo kladkostroj;...

Výklopníky na sudy

So sklápačom sudov DoFlex môžete prepravovať, nakláňať, otáčať alebo ukladať napr. plastové sudy s objemom až 120 l.

Sklápač sudov je navyše zabezpečený proti neúmyselnému skĺznutiu. Je k dispoz...

Drevené kliešte na kmeň

Do 680 kliešte na polená

S veľkou šírkou chápadla a malými vonkajšími rozmermi na prepravu guľatiny. Od nosnosti 2,5 t sú uchopovacie hroty vymeniteľné ako opotrebiteľný diel.

Reťazové strmene

Svorky sa používajú najmä v zdvíhacích systémoch ako vymeniteľný spojovací článok, napr. na spojenie závesných lán, reťazí, kruhových závesov alebo iných armatúr. Použitie pút uľahčuje výmenu poško...

Lanové objímky

napr. pozinkované špeciálne náprstky s obzvlášť veľkou svetlou šírkou"

Na upevnenie a zaistenie nákladu sa zvyčajne používajú upevňovacie popruhy. Niekedy však k cieľu vedú aj netradičné spôsoby
Používa sa ako záves na hlavu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Osem metrov reťaze si jednoducho voľne hodil cez ľavé rameno, zároveň šesť metrov lež...

Spoločnosť Dolezych zaisťuje bezpečnosť na prepravcoch automobilov
Udo Dolezych opätovne zvolený za predsedu