Katalóg

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

O Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Už približne 85 rokov je meno Dolezych symbolom kompetencie a výkonu. Produkty a služby, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality, robia z Dolezych jednu z top adries v oblasti lanovej, zdvíhacej, závesnej a zabezpečovacej techniky.

Vďaka najmodernejšej technológii a stále novým inováciám sa spoločnosť vypracovala na jedného z najväčších výrobcov v Európe. V materskej spoločnosti v Dortmunde a v siedmich zahraničných dcérskych spoločnostiach dnes pracuje viac ako 650 ľudí:

Výrobky Dolezych z kompletného sortimentu viac ako 20 000 výrobkov sa používajú všade tam, kde je potrebné zdvíhať, prepravovať alebo zabezpečovať bremená v továrni, na stavenisku, na ceste, po železnici, na vode alebo vo vzduchu.obrovská rozmanitosť je odrazom potrieb zákazníkov.

: Keďže okrem univerzálne použiteľných pomôcok existuje množstvo špeciálnych aplikácií v každodennom živote, cieľom je poskytnúť celý sortiment a vývojové práce orientované na zákazníka. Okrem toho spoločnosť Dolezych ponúka komplexný balík služieb s poradenstvom, testovaním, údržbou a opravami všetkých zdvíhacích, závesných a zabezpečovacích zariadení, internetový obchod a celoštátnu 24-hodinovú službu doručenia skladových položiek.

Osobný ochranný výstroj

  • predné a zadné oko na zachytenie pádu
  • Záchytné oko
  • Zásobník na šnúru (otvára sa pod napätím, pre nepoužitú šnúru)
  • chránené označenie
  • i-Safe™ (na...

Zabezpečenia vo výškach

Ergonomický strih vďaka nastaviteľným ramenným, hrudným a nohavicovým popruhom. Praktické obliekanie a vyzliekanie vďaka priechodným uzáverom rámu.

Súprava troch lán

Súprava troch lán, dĺžka: 20,00 m, pozostávajúca z:

  • Typ statívu Tripod 100 schválený podľa normy EN 795
  • 2 kotviace body na hlave; výsuvné nohy
  • Nastaviteľná výška od...

Súprava pre pokrývačov

najmä pre strechu a fasádu

- Pádový bezpečnostný postroj typ MB95 s 1 okom na zachytenie pádu v oblasti ramien
a 2 bočnými záchytnými okami
- Pojazdné zariadenie na zachytenie pá...

Ochranné a bezpečnostné siete

Bezpečnostná sieť s náprstkami

vyrobená z vysokopevnostného polypropylénu, hrúbka cca 5 mm, s 12 mm okrajovým lanom po celom obvode, štvorcová sieť, náprstky zabudované v rohoch a po straná...

Ochranné vybavenia

  • Postroje na zachytenie pádu,
  • Absorbéry pádu
  • Záchytné zariadenia proti pádu navíjacieho typu
  • Zádržné systémy,
  • Kotviace body

Systémy ochrany proti pádu

Ergonomický strih vďaka nastaviteľným ramenným, hrudným a nohavicovým popruhom. Praktické obliekanie a vyzliekanie vďaka priechodným upínacím prvkom rámu.

Špeciálne siete

Bezpečnostná sieť bez náprstkov

z vysokopevnostného polypropylénu, hrúbka približne 5 mm, s 12 mm okrajovým lanom po celom obvode, štvorcová sieť, bez náprstkov, okrajové lano je pripevn...

Lanové navijaky

Vynikajúca odolnosť proti korózii, puzdro a bubon z nehrdzavejúcej ocele, voľnobeh bubna, odnímateľná kľuka, prídavný vysokorýchlostný prevod na odvíjanie lana bez zaťaženia.

Lanové výtahy

Vďaka ľahkej a kompaktnej konštrukcii sa reťazový kladkostroj rýchlo inštaluje a ľahko prepravuje v dodanom kufri. Pripravený na prevádzku s ovládaním, reťazou a pripojovacím káblom.

Strojový zdvihák

Strojové zdviháky sú nepostrádateľnými pomocníkmi všade tam, kde je potrebné zdvíhať ťažké stroje alebo ich presne vyrovnať (nivelizácia, vyrovnávanie, vyrovnávanie).

Jednoduchá manipulácia...

Profilové kliešte

Nastaviteľné profilové kliešte s veľmi veľkým rozsahom upínania.

Požadovanú šírku uchopenia a polohu ťažiska možno rýchlo nastaviť pomocou zásuvných skrutiek. Nízka celková výška. Konštrukc...

Na upevnenie a zaistenie nákladu sa zvyčajne používajú upevňovacie popruhy. Niekedy však k cieľu vedú aj netradičné spôsoby
Používa sa ako záves na hlavu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Osem metrov reťaze si jednoducho voľne hodil cez ľavé rameno, zároveň šesť metrov lež...

Spoločnosť Dolezych zaisťuje bezpečnosť na prepravcoch automobilov
Udo Dolezych opätovne zvolený za predsedu