Katalóg

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

O Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Už približne 85 rokov je meno Dolezych symbolom kompetencie a výkonu. Produkty a služby, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality, robia z Dolezych jednu z top adries v oblasti lanovej, zdvíhacej, závesnej a zabezpečovacej techniky.

Vďaka najmodernejšej technológii a stále novým inováciám sa spoločnosť vypracovala na jedného z najväčších výrobcov v Európe. V materskej spoločnosti v Dortmunde a v siedmich zahraničných dcérskych spoločnostiach dnes pracuje viac ako 650 ľudí:

Výrobky Dolezych z kompletného sortimentu viac ako 20 000 výrobkov sa používajú všade tam, kde je potrebné zdvíhať, prepravovať alebo zabezpečovať bremená v továrni, na stavenisku, na ceste, po železnici, na vode alebo vo vzduchu.obrovská rozmanitosť je odrazom potrieb zákazníkov.

: Keďže okrem univerzálne použiteľných pomôcok existuje množstvo špeciálnych aplikácií v každodennom živote, cieľom je poskytnúť celý sortiment a vývojové práce orientované na zákazníka. Okrem toho spoločnosť Dolezych ponúka komplexný balík služieb s poradenstvom, testovaním, údržbou a opravami všetkých zdvíhacích, závesných a zabezpečovacích zariadení, internetový obchod a celoštátnu 24-hodinovú službu doručenia skladových položiek.
Na upevnenie a zaistenie nákladu sa zvyčajne používajú upevňovacie popruhy. Niekedy však k cieľu vedú aj netradičné spôsoby
Používa sa ako záves na hlavu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Osem metrov reťaze si jednoducho voľne hodil cez ľavé rameno, zároveň šesť metrov lež...

Spoločnosť Dolezych zaisťuje bezpečnosť na prepravcoch automobilov
Udo Dolezych opätovne zvolený za predsedu