Katalóg

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina je vynikajúca ...

Spoločnosť Supfina získala 3. miesto v tohtoročnej súťaži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Patrón ife

Projekt, zmluvní a individuálni výrobcovia sú dôležitým motorom hospodárstva v nemecky hovoriacom regióne. Medzi nimi je mnoho "svetových šampiónov v exporte" a "skrytých šampiónov". Vo verejnom vnímaní však tieto podniky, väčšinou stredne veľké, hrajú, žiaľ, len podružnú úlohu a ife by im chcela dať priestor aj v Európe.

Záštitu nad sieťou ife pre individuálnych výrobcov prevzal od novembra 2018 predseda Európskeho hospodárskeho senátu Dr. Ingo Friedrich, poslanec Európskeho parlamentu (v dôchodku).

Ocenenie:

Spravodajská agentúra Bloomberg zaradila Nemecko medzi najinovatívnejšie krajiny sveta v roku 2020. Krajina za toto umiestnenie vďačí najmä svojmu silnému strojárskemu sektoru a v neposlednom rade projektom a jednotlivým výrobcom. Na rozdiel od sériových výrobcov sú tieto spoločnosti neustále konfrontované s novými výzvami pre každého zákazníka, a preto musia byť veľmi inovatívne, aby dokázali splniť požiadavky. Skutočnosť, že projektoví a individuálni výrobcovia patria medzi popredné inovačné faktory v hospodárstve, hrá vo vnímaní verejnosti často len druhoradú úlohu. Organizácia ife by to chcela zmeniť prostredníctvom ocenenia za inovácie Lot Size 1+.

Z tohto dôvodu ife - sieť pre výrobcov na zákazku - oceňuje spoločnosti za vývoj a procesy v oblasti výroby na zákazku, ktoré úspešne zvládajú hlavné výzvy trhu s pôsobivou inováciou.

Cieľom je pomocou tohto ocenenia a výnimočného výkonu ocenených subjektov vyvolať náležitú pozornosť k výrobcom na zákazku.

Viac noviniek

Priemysel valivých ložísk zaostáva, pokiaľ ide o autonómnu výrobu

Spoločnosť Supfina je zákazníkom Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge spoločnosti Siemens.

"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Global Industrie v Lyone v hale 4, stánok C156, záujemcom prezentovať novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 v stánku E04 individuálne radiť záujemcom vo všetkých otázkach týkajúcich sa brúsenia dvojitých povrchov."
Áno, a to hneď niekoľkokrát!
"Riešenia pre vysoko presnú povrchovú úpravu" - to je motto stánku C10 s rozlohou 132 m2 spoločnosti Supfina v hale 10 na veľtrhu GrindingHub od 17. do 20. mája v Stuttgarte.