Katalóg

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

28.03.2022 05:03

Inovatívne technológie pre vysoko presné povrchové obrábanie na veľtrhu GrindingHub

"Riešenia pre vysoko presnú povrchovú úpravu" - to je motto stánku C10 s rozlohou 132 m2 spoločnosti Supfina v hale 10 na veľtrhu GrindingHub od 17. do 20. mája v Stuttgarte.

Tlačová správa spoločnosti Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG zo dňa 24. marca 2022

Na GrindingHub, novom centre medzinárodných technológií brúsenia, poskytne spoločnosť Supfina informácie o najdôležitejších technológiách Superfinish, Planfinish, brúsenie dvojitých povrchov a jemné brúsenie, ako aj o ekonomických riešeniach pre automatizáciu a roboticky asistovanú povrchovú úpravu.

Spoločnosť vidí svoju zodpovednosť v tom, že ponúka zákazníkom komplexnú podporu a riešenia vo všetkých oblastiach povrchových úprav: či už pri vývoji a výrobe optimálneho povrchu, pri výrobe výrobného stroja a jeho automatizácii, alebo pri integrácii obrábacieho procesu s využitím robotickej podpory.

Spoločnosť Supfina, svetový líder v oblasti technológií povrchových úprav, vyvíja a vyrába koordinované stroje a riešenia pre obrábacie úlohy od malých prídavných zariadení až po kompletné obrábacie centrá s automatizáciou.

"Našim zákazníkom ponúkame kompletné riešenia pre inovatívnu a na budúcnosť orientovanú výrobu veľmi zložitých komponentov," hovorí Christoph Siegel, výkonný riaditeľ výrobcu strojov a poskytovateľa riešení so sídlom vo Wolfachu



Viac noviniek

Priemysel valivých ložísk zaostáva, pokiaľ ide o autonómnu výrobu

Spoločnosť Supfina je zákazníkom Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge spoločnosti Siemens.

"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Global Industrie v Lyone v hale 4, stánok C156, záujemcom prezentovať novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 v stánku E04 individuálne radiť záujemcom vo všetkých otázkach týkajúcich sa brúsenia dvojitých povrchov."
Áno, a to hneď niekoľkokrát!

06.12.2021 02:00

Supfina je vynikajúca ...
Spoločnosť Supfina získala 3. miesto v tohtoročnej súťaži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".