Katalóg

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Európska premiéra modelu Supfina Fact

"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Global Industrie v Lyone v hale 4, stánok C156, záujemcom prezentovať novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."

Na veľtrhu Global Industrie 2023 sa európskemu odbornému publiku po prvýkrát predstaví nový superfinišovací nadstavec Supfina Fact.

Rýchla výmena nástrojov
Nový nadstavec Supfina Fact na dokončovacie obrábanie pásom je vďaka svojej malej a kompaktnej konštrukcii ideálny na použitie v revolverových sústruhoch. Kvalita povrchu, ktorú možno dosiahnuť, je oveľa vyššia ako kvalita, ktorú možno dosiahnuť pri bežnom sústružení. To znamená, že možno splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky na povrch.

Prípravok na dokončovanie remeňom Superfina Fact

- Malá kompaktná konštrukcia na upevnenie na revolverové sústruhy

- Pohon na osciláciu a posuv pásu cez centrálny pohon z revolveru.prostredníctvom centrálneho pohonu z revolverovej hlavy sústruhu

- Oplachovanie cez revolverovú hlavu na prítlačný valec

- Nie sú potrebné žiadne ďalšie prípojky médií

-možnosť prispôsobenia rôznym revolverovým systémom

- Vypnutie oscilácie pre obrábanie bez krútenia je možné vďaka našej špeciálnej prevodovke

- Povrchy najvyššej kvality

Spoločnosť Supfina, svetový líder v technológiách povrchových úprav, ponúka koordinované stroje a riešenia pre vaše obrábacie úlohy, od malých prídavných zariadení až po kompletné obrábacie centrá s automatizáciou:

- Superfinišovanie

- Povrchová úprava

- Jemné brúsenie

- brúsenie dvojitých povrchov

- Prídavné zariadenia

- Automatizácia a robotizácia



Riešenia z jednéhozdrojaRiešenia z jedného zdroja
Ako dodávateľ riešení spoločnosť Supfina nezačína vývojom a výrobou strojov, ale radí záujemcom a zákazníkom pri ich individuálnych výzvach, overuje parametre kvality a dokonca vykonáva vlastné štúdie na vývoj vhodného riešenia obrábania. Zohľadňuje sa následná integrácia do existujúcich výrobných štruktúr, ako aj začlenenie automatizácie a IT infraštruktúry, ktoré sú odolné voči budúcnosti.

V súčasnosti je v centre záujmu najmä automatizácia nakladania a vykladania až po automatizáciu procesov s pomocou robotov. "Naši zákazníci čoraz viac požadujú sofistikované systémy pre svoje výrobné procesy," vysvetľuje Dominik Maier, manažér obchodnej jednotky, "či už ide o komplexnú automatizáciu, alebo o spracovanie pred a za výrobným procesom, ponúkame riešenie."

Od údržby cez podporu výroby a procesov až po individuálne školenia je k dispozícii komplexná, moderná ponuka služieb.

Viac noviniek

Priemysel valivých ložísk zaostáva, pokiaľ ide o autonómnu výrobu

Spoločnosť Supfina je zákazníkom Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge spoločnosti Siemens.

"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 v stánku E04 individuálne radiť záujemcom vo všetkých otázkach týkajúcich sa brúsenia dvojitých povrchov."
Áno, a to hneď niekoľkokrát!
"Riešenia pre vysoko presnú povrchovú úpravu" - to je motto stánku C10 s rozlohou 132 m2 spoločnosti Supfina v hale 10 na veľtrhu GrindingHub od 17. do 20. mája v Stuttgarte.

06.12.2021 02:00

Supfina je vynikajúca ...
Spoločnosť Supfina získala 3. miesto v tohtoročnej súťaži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".