Katalóg

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Obojstranné brúsenie - efektívne ako nikdy predtým

"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 v stánku E04 individuálne radiť záujemcom vo všetkých otázkach týkajúcich sa brúsenia dvojitých povrchov."

Na veľtrhu Grindtec 2023 sa výrobca strojov Supfina z Wolfachu zameria na obojstranné brúsenie. Zameriame sa na poradenstvo v súvislosti so všetkými výzvami týkajúcimi sa procesu a novovytvoreného systému SDC.

Až 40 % úspory nákladov

S najnovšou generáciou strojov Planet V spoločnosti Supfina sa brúsenie dvojitých plôch, známe aj ako brúsenie kotúčov, posunulo na novú úroveň. Okrem patentovanej náklonovej navigácie a vizualizácie procesu brúsenia sa hlavný dôraz kladie na SDC (Smart Dressing Cycle) s až 40 % úsporou nákladov v porovnaní s bežnými systémami.

Extrémne tuhé lôžko stroja umožňuje brúsenie ocele, spekaných kovov, neželezných kovov, plastov, keramiky a skla. V závislosti od konfigurácie nástroja a materiálu dosahujú dva výkonné motory rýchlosť úberu viac ako 1 mm s časom cyklu výrazne pod 1 sekundu. Obrobok sa obrába len jedným prechodom s priemernou toleranciou plus/mínus 0,003 mm.

Flexibilné procesy

Okrem klasického priechodného brúsenia ponúka séria strojov Supfina Planet V aj ďalšie možnosti procesov. Kyvadlové brúsenie poskytuje maximálnu rovnomernú hrúbku kmitaním v brúsnej medzere a v niektorých aplikáciách môže zabrániť ďalšiemu jemnému brúseniu. Ďalším typom procesu je viacnásobné brúsenie, pri ktorom súčiastky prechádzajú cez brúsnu medzeru niekoľkokrát. Tento proces vám pomôže dosiahnuť úber materiálu bez dodatočnej manipulácie v prípade vysokého úberu materiálu.

Riešenia z jedného zdroja

Spoločnosť Supfina ako poskytovateľ riešení nezačína vývojom a výrobou stroja, ale radí záujemcom a zákazníkom pri ich individuálnych výzvach, overuje kvalitatívne parametre a dokonca vykonáva vlastné štúdie na vývoj správneho riešenia obrábania. Následná integrácia do existujúcich výrobných štruktúr sa berie do úvahy rovnako ako integrácia automatizácie a IT infraštruktúry, ktoré sú pripravené na budúcnosť.

V súčasnosti je veľký dopyt najmä po automatizácii nakladania a vykladania až po automatizáciu procesov s podporou robotov. "Naši zákazníci čoraz viac požadujú sofistikované systémy pre svoje výrobné procesy," vysvetľuje Dominik Maier, manažér obchodnej jednotky, "či už ide o komplexnú automatizáciu, alebo o spracovanie pred a za výrobným procesom, my poskytujeme riešenie."

Od údržby cez podporu výroby a procesov až po individuálne školenia - k dispozícii je komplexná a moderná ponuka služieb.

Viac noviniek

Priemysel valivých ložísk zaostáva, pokiaľ ide o autonómnu výrobu

Spoločnosť Supfina je zákazníkom Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge spoločnosti Siemens.

"Ako jeden z popredných poskytovateľov riešení pre povrchovú úpravu bude tím spoločnosti Supfina na tohtoročnom veľtrhu Global Industrie v Lyone v hale 4, stánok C156, záujemcom prezentovať novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
Áno, a to hneď niekoľkokrát!
"Riešenia pre vysoko presnú povrchovú úpravu" - to je motto stánku C10 s rozlohou 132 m2 spoločnosti Supfina v hale 10 na veľtrhu GrindingHub od 17. do 20. mája v Stuttgarte.

06.12.2021 02:00

Supfina je vynikajúca ...
Spoločnosť Supfina získala 3. miesto v tohtoročnej súťaži ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".