Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Zelená pre nového top partnera norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg s potešením víta spoločnosť norelem, regionálneho globálneho hráča, ako svojho nového TOP partnera pre novú sezónu 2023/2024. Spoločnosť so sídlom v Markgröningene je výrobcom a dodávateľom štandardných dielov & mechanických komponentov pre strojárstvo a strojné zariadenia a bude pútať pozornosť nielen v deň zápasu.


MHP RIESEN Ludwigsburg získava nových sponzorov. S norelem bude celosvetovo pôsobiaca spoločnosť z oblasti strojárstva TOP partnerom barokového mesta minimálne 3 sezóny. V budúcnosti bude spoločnosť so sídlom v Markgröningene propagovať na LED tabuli na všetkých domácich zápasoch v easyCredit Basketball Bundeslige a prezentovať zápasový deň na každom domácom a vonkajšom zápase v BBL prostredníctvom sociálnych médií klubu. Mimo MHPAreny navrhnú spoločnosti RIESEN a norelem spoločný verejný autobus, ktorý bude každý deň premávať po okrese Ludwigsburg a pútať pozornosť. To však nie je všetko. V budúcnosti bude výrobca a dodávateľ štandardných a prevádzkových dielov z Ludwigsburgu sprevádzať aj turné univerzity RIESEN, takže priamy kontakt so študentmi, mladými talentami a zamestnancami budúcnosti bude ešte silnejší.


"Diskusie, ktoré sme viedli, rýchlo ukázali, že máme nielen rovnaké ciele, ale aj zameranie na presnosť, technológiu a rýchlosť v našej každodennej práci. Veľmi nás teší, že so spoločnosťou norelem máme po svojom boku silného partnera, ktorý nás tematicky zapojí do svojej reklamnej komunikácie, aby sa dosiahla čo najlepšia synergia partnerstva," komentuje novú spoločnú cestu Markus Buchmann, 2. člen predstavenstva spoločnosti MHP RIESEN Ludwigsburg.


Emily Kipp, globálna marketingová riaditeľka spoločnosti norelem, komentuje: "Sme nadšení z nášho nového partnerstva so spoločnosťou RIESEN, pretože sme našli silného, úspešného a veľmi sympatického partnera, s ktorým zdieľame spoločné hodnoty, ako sú rešpekt, dynamika a tímový duch. Sme hrdí na to, že môžeme svojím záväzkom podporiť región Ludwigsburg aj jeden z jeho najlepších klubov. Podpora talentov a mladých nádejí je nám obzvlášť blízka a sme radi, že okrem mladých inžinierov a talentov z technickej oblasti môžeme teraz podporovať aj špičkových hráčov a mladé talenty v basketbale. V basketbale víťazí presnosť, technológia a rýchlosť, a presne to je v spoločnosti norelem dôležité: vysoko presné štandardné diely zabezpečujú spoľahlivosť procesov, každý projekt podporujeme našimi odbornými znalosťami a našich 70 000 štandardných a prevádzkových dielov je k dispozícii zo skladu a u zákazníka už na druhý deň. Okrem toho basketbal, a najmä RIESEN, vždy znamená fair play - to sa nám páči a vyhovuje nám to.

Viac noviniek

Kamión plný inovácií
Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem

30.10.2023 01:05

Inžiniersky nováčik 2023
Traja kandidáti v napínavom finále na Motek, víťazné tímy - powered by norelem
Vyskúšajte nové a osvedčené produkty norelem naživo