Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Spoločnosť Pfisterer poskytuje rozsiahly vecný dar na obnovu energetickej infraštruktúry na Ukrajine

Winterbach, Nemecko - 15. júna 2023 -

Spoločnosť Pfisterer, popredný poskytovateľ riešení pre energetickú infraštruktúru, darovala Ukrajine významný produkt. Táto iniciatíva je súčasťou záväzku spoločnosti Pfisterer poskytnúť rýchlu pomoc pri obnove, oprave a posilnení energetickej siete na Ukrajine. Dar sa uskutočnil v spolupráci so Service Desk Ukraine, iniciatívou Výboru pre východoeurópske hospodárske vzťahy, ako aj so spoločnosťou Blau-Gelbes Kreuz e.V. a sekretariátom Energetického spoločenstva.

V dôsledku rozsiahleho poškodenia energetickej infraštruktúry v mnohých častiach Ukrajiny je v súčasnosti mnoho ľudí bez elektrickej energie. Spoločnosť Pfisterer by rada prispela darovaním výrobkov na podporu rekonštrukcie a opravy elektrickej siete. Poskytnuté výrobky zahŕňajú celý rad osvedčených riešení na kontaktovanie, spájanie a rozvetvovanie elektrických vodičov, ktoré sa používajú na citlivých rozhraniach energetických sietí a sú rozhodujúce pre spoľahlivý prenos a distribúciu elektrickej energie.

Rýchla pomoc tam, kde je potrebná
"Všetci vieme, aká dôležitá je elektrina v našom každodennom živote. Okamžite po tom, čo sa ukrajinská elektrická sieť stala terčom útoku, sme vedeli, že musíme pomôcť," hovorí Dr. Konstantin Kurfiss, člen predstavenstva spoločnosti Pfisterer. "Sme odborníci na spojovaciu techniku pre elektrické vodiče a naše výrobky sa vyznačujú rýchlou montážou, jednoduchým použitím a spoľahlivosťou. To je presne to, čo je v súčasnosti na Ukrajine potrebné. Sme veľmi radi, že môžeme prispieť naším darom k tomu, aby elektrina tiekla aj na miestnej úrovni."

Dodávky pomoci sú v súčasnosti na ceste na Ukrajinu. Pre realizáciu tohto daru bola kľúčová spolupráca so Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. a Sekretariátom Energetického spoločenstva. "Od nápadu až po realizáciu bolo potrebné vykonať veľa práce, a to aj napriek takej zjavnej zhode," hovorí riaditeľ firemných projektov Santiago Casado. "Chceli by sme vyjadriť osobitné poďakovanie všetkým partnerom a projektovému tímu, ktorí sa zaslúžili o úspech tejto kampane." Alina Frolova, bývalá námestníčka ministra obrany Ukrajiny, je spokojná: "Je ťažké predstaviť si každodenný život bez elektriny. Sme veľmi radi za dar spoločnosti Pfisterer, ktorý pomôže mnohým miestnym ľuďom. Angažovanosť a nadšenie spoločnosti podporovať sú skvelé!"

Rýchlo použiteľné riešenia na opravy, uvedenie do prevádzky, údržbu
Spoločnosť Pfisterer je špecialistom na riešenia na kontaktovanie, izolovanie a pripájanie elektrických vodičov na vysokých napäťových úrovniach. Jedným zo zameraní sú zásuvné spoje, ktoré umožňujú mimoriadne rýchle a flexibilné pripojenie a spájanie zariadení, ako sú káble, transformátory a rozvádzače. Dodávatelia energií na celom svete využívajú tieto technológie na rýchlu a jednoduchú opravu prípadného poškodenia káblových systémov.

Viac noviniek


Winterbach, Nemecko - 06. februára 2024 - Systém zásuvných spojení CONNEX od spoločnosti PF...

Winterbach, Nemecko - 7. novembra 2023

Pri pobreží Dolného Saska bo...


Winterbach, Nemecko - 26.09.2023 -

Prevádzkovateľ prenosovej siete TenneT po...

Karl-Heinz Pfisterer sa stáva čestným predsedom dozornej rady SE.

Distribúcia a prenos energie sú hlavnými kompetenciami spoločnosti PFISTERER už takmer 100 rokov....

Od začiatku roka je Küssnacht am Rigi novým centrálnym miestom pre našich približne 160 zamestnancov vo Švajčiarsku. Pre skupinu PFISTERER, ktorá má vo Švajčiarsku korene už desaťročia, to znamená začiatok novej éry: v Küssnachte zjednocujeme naše divízie, ktoré predtým sídlili v Malters a Altdorfe, do nového centrálneho technologického a obchodného centra.