Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem na výstave automatica 2023

Vyskúšajte nové a osvedčené produkty norelem naživo

Na tohtoročnom veľtrhu automatica, medzinárodnom veľtrhu inteligentnej automatizácie a robotiky, ktorý sa koná od 27. do 30. júna v Mníchove, predstaví spoločnosť norelem množstvo inovácií, ako sú pneumatické výkyvné svorky, ako aj množstvo osvedčených štandardných prvkov.



automatica je popredným svetovým trhom pre automatizovanú, inteligentnú výrobu. V stánku spoločnosti norelem môžu návštevníci tento rok okrem zavedeného sortimentu opäť očakávať množstvo noviniek, ako sú pneumatické kyvné svorky a spojky v rôznych prevedeniach, ako aj "inteligentné" puzdrá - všetko si môžu oťukať a vyskúšať na tzv. pódiových ostrovoch.



Najdôležitejšie informácie spoločnosti norelem

Na jednom z týchto výstavných panelov si možno vyskúšať napríklad jednoduchosť používania kyvných svoriek a pákových svoriek. Na ďalšom paneli sú prezentované rôzne spojky na prenos krútiaceho momentu a tlmenie vibrácií, ako sú kovové vlnovcové spojky, elastomérové kliešťové spojky, krížové kliešťové spojky a tuhé spojky. S inteligentnými puzdrami predstavuje spoločnosť norelem ďalšiu zaujímavosť: blokovacie čapy a polohovacie puzdrá, ako aj pružinové prítlačné prvky so snímačmi stavu. Tieto indukčné snímače umožňujú riadenie procesov v závislosti od ovládania.



Zažite rozmanitosť produktov

norelem pripravil výber z viac ako 70 000 produktov, ktoré si môžete vyskúšať naživo na veľtrhu automatica. V oblasti upevňovania a upínania spoločnosť predstavuje svoj flexibilný systém štandardných dielov, ktorý zahŕňa nosné a ložiskové prvky, aretačné a polohovacie čapy, strediace svorky, guľôčkové prítlačné skrutky, 5D zarážky obrobkov a odpružené bočné prítlačné prvky. Na ďalšej výstavnej doske je zobrazená centrovacia jednotka, tu plávajúce svorky a výkyvné svorky držia obrobok v správnej polohe. Medzi exponátmi sú aj variabilné rýchloupínače, rôzne upínacie páky a skrutky s plochou hlavou s kompenzáciou tolerancie. Pod hlavičkou Hygienický dizajn sa predstavia aj rôzne štandardné diely vrátane otočných západiek a hadíc, ako aj skrutiek a matíc, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali vysoké požiadavky potravinárskeho, farmaceutického, chemického a obalového priemyslu.

Zo sektora motorových polohovacích systémov bude spoločnosť norelem prezentovať rôzne polohovacie stoly, hriadeľové kĺby, kužeľové a šnekové prevodovky. Osobitnou zaujímavosťou sú dva veľké exponáty, pohonná prevodovka norelem a pazúrik - pohon kombinovaný s pneumatickým manipulačným systémom. Vystavené budú aj rôzne teleskopické výsuvy, okrem iného s tlmiacim systémom s mäkkým zatváraním, funkciou push-to-open alebo samozatváracím mechanizmom. Prezentáciu spoločnosti dopĺňajú produktové rady koliesok (pevné kolieska, otočné kolieska s "stop-fix"), hliníkové profily a technické príslušenstvo, ako sú chladiace a sacie hadice, ako aj obdĺžnikové, ploché a vysokotlakové trysky.



Spoločnosť norelem nájdete na veľtrhu automatica v hale A5, stánok 115.

Viac noviniek

Kamión plný inovácií
Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem

30.10.2023 01:05

Inžiniersky nováčik 2023
Traja kandidáti v napínavom finále na Motek, víťazné tímy - powered by norelem

MHP RIESEN Ludwigsburg s potešením víta spoločnosť norelem, regionálneho globálneho hráča, ako sv...