Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Naše nové sídlo vo Švajčiarsku - vstup do novej éry

Od začiatku roka je Küssnacht am Rigi novým centrálnym miestom pre našich približne 160 zamestnancov vo Švajčiarsku. Pre skupinu PFISTERER, ktorá má vo Švajčiarsku korene už desaťročia, to znamená začiatok novej éry: v Küssnachte zjednocujeme naše divízie, ktoré predtým sídlili v Malters a Altdorfe, do nového centrálneho technologického a obchodného centra.

Z Altdorfu bude naďalej fungovať len vysokonapäťové laboratórium a divízia služieb (školenia a montáž). "Zlúčením oboch závodov budujeme v Küssnachte nové obchodné a technologické centrum - je to významná investícia, ktorá zvýši konkurencieschopnosť celej skupiny PFISTERER," hovorí Eduardo Santana, generálny riaditeľ spoločnosti PFISTERER Switzerland AG, a s očakávaním hľadí do budúcnosti.

Moderné priestory sú flexibilne navrhnuté pre ďalší rast a ponúkajú optimálne pracovné prostredie. Nové predajné a technologické centrum, vybavené novým showroomom, technickým centrom a laboratórnymi priestormi, bude atraktívnym miestom pre výmenu skúseností so zákazníkmi a obchodnými partnermi. "Sme radi, že môžeme začať novú éru spoločnosti PFISTERER vo Švajčiarsku. Zároveň je to aj jasné rozhodnutie v prospech Švajčiarska ako dôležitého technologického a inovačného miesta," vysvetľuje Eduardo Santana.

Dôležité miesto inovácií, technológií a predaja

Spoločnosť PFISTERER je vo Švajčiarsku pevne zakorenená už približne 65 rokov a sme hrdí na vývoj, ktorý sa začal v roku 1957 založením našej prvej zahraničnej dcérskej spoločnosti v Malters. Dnes hrá švajčiarsky závod dôležitú úlohu pri vývoji a predaji komponentov a systémov na mieru pre vysokonapäťové nadzemné vedenia a podzemné káblové siete. V tomto úspešnom príbehu chceme v Küssnachte pokračovať aj v nasledujúcich rokoch.

Viac noviniek


Winterbach, Nemecko - 06. februára 2024 - Systém zásuvných spojení CONNEX od spoločnosti PF...

Winterbach, Nemecko - 7. novembra 2023

Pri pobreží Dolného Saska bo...


Winterbach, Nemecko - 26.09.2023 -

Prevádzkovateľ prenosovej siete TenneT po...

Karl-Heinz Pfisterer sa stáva čestným predsedom dozornej rady SE.

Winterbach, Nemecko - 15. júna 2023 -

Spoločnosť Pfisterer, popredný poskytovateľ riešení...

Distribúcia a prenos energie sú hlavnými kompetenciami spoločnosti PFISTERER už takmer 100 rokov....