Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.10.2022 04:10

Robustný, ľahký, ergonomický

Nové upínacie páky s celoplastovou rukoväťou od spoločnosti KIPP

Veľmi vysoká tuhosť a pevnosť pri nízkej hmotnosti: Vďaka týmto vlastnostiam sú nové upínacie páky s celoplastovými rukoväťami ideálne pre všetky oblasti použitia. Pokiaľ ide o dizajn, spoločnosť HEINRICH KIPP WERK pokračuje v tradícii. Ergonomické výrobky presvedčia svojím moderným vzhľadom a príjemným pocitom.

Úchopové páky upínacích pák sú vyrobené zo špeciálneho vysokoúčinného plastu. Konkrétne ide o termoplast vystužený sklenenými vláknami. Tento materiál umožňuje zabudovanie ozubenia priamo do úchopového prvku. Zubový krúžok zo zinkového tlakového odliatku sa tak môže zachovať ako prelisovaná vložka v plastovej páke rukoväte.

Podobne ako upínacie páky z iných materiálov, aj nové výrobky umožňujú upínanie alebo upevňovanie obrobkov a iných predmetov. Používatelia môžu využívať výhody montáže bez použitia náradia a rýchleho nastavenia. Okrem klasických oblastí použitia v konštrukcii strojov a prípravkov sa upínacie páky používajú aj na jednoduché nastavenie výšky teleskopických stojanov alebo na polohovanie meracej techniky. V rehabilitačnom sektore umožňujú nastaviť opierky nôh na invalidných vozíkoch alebo nastaviť výšku rukoväte na chodítkach.

V závislosti od použitia sú k dispozícii upínacie páky s rôznymi priemermi závitov (M4-M16) s vnútorným alebo vonkajším závitom a s piatimi rôznymi veľkosťami rukovätí. Vložky sú k dispozícii v leštenej oceli, modro pasivovanej, ako aj vo verzii z nehrdzavejúcej ocele.

Prvok rukoväte z vysokoúčinného plastu je štandardne k dispozícii v siedmich farbách. Na požiadanie môže spoločnosť KIPP vyrobiť upínacie páky aj ako modely z vysokoteplotného plastu - tieto upínacie páky sú navrhnuté na nepretržitú prevádzku pri teplotách do 160 °C.

Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti