Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

Spoločnosť KIPP opäť získala certifikát TÜV za vynikajúce služby zákazníkom

Celkové hodnotenie: Veľmi dobré!

V reprezentatívnom prieskume, ktorý uskutočnila spoločnosť TÜV Saarland, bola spoločnosť HEINRICH KIPP WERK opäť ocenená za vynikajúce výsledky v oblasti spokojnosti zákazníkov a služieb. Okrem veľmi dobrého hodnotenia kvality výrobkov, dostupnosti tovaru a spoľahlivosti dodávok získali najvyššie hodnotenie najmä zamestnanci spoločnosti KIPP.

Certifikát TÜV, ktorý sa udeľuje každé dva roky, vychádza z prieskumu 224 zákazníkov spoločnosti KIPP a potvrdzuje vynikajúce výsledky spoločnosti. Respondenti udelili najvyššie známky okrem iného za dostupnosť výrobkov (1,69), kvalitu výrobkov (1,41), dodržiavanie dodacích termínov (1,59) a rýchle vybavenie objednávky (1,44) a doručenie (1,58). Ako "veľmi dobrá" bola hodnotená aj ústretovosť zamestnancov (1,33). 97,3 % opýtaných zákazníkov by si u spoločnosti KIPP objednalo tovar znova.

"Sme nesmierne hrdí na to, že sme opäť získali také vynikajúce hodnotenie od TÜV Saarland," komentoval ocenenie Nicolas Kipp, generálny riaditeľ spoločnosti KIPP. "Certifikát je potvrdením záväzku celého tímu KIPP ponúkať našim zákazníkom vždy tie najlepšie služby."

Spoločnosť KIPP vyrába vo svojom závode v meste Sulz am Neckar a jej sortiment zahŕňa viac ako 75 000 položiek. Vďaka vysokej úrovni vertikálnej integrácie, veľkorysým skladovým kapacitám a modernému logistickému centru môže spoločnosť zaručiť svoju vynikajúcu schopnosť dodávok. Štandardné položky sú k dispozícii na sklade, zatiaľ čo urgentné objednávky sa k zákazníkovi dostanú do 24 hodín.

Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti