Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Rýchloupínacie svorky pre optické meracie technológie od spoločnosti KIPP

Opravené bez odrazu

Spoločnosť HEINRICH KIPP WERK doplnila svoj rozsiahly sortiment rýchloupínacích a silových svoriek o dva nové varianty s čiernym povrchom. Tieto boli špeciálne navrhnuté na použitie v oblasti optickej metrológie, kde pomáhajú držať obrobky na mieste počas fotometrických meraní.

Matný čierny povrch nových rýchloupínacích svoriek zabraňuje odrazom počas optického merania a fotografovania a kompenzuje vonkajšie svetelné vplyvy, ktoré môžu viesť k odrazom počas procesu merania. Upínacie prvky sú vyrobené z leštenej ocele a otvárajú sa a zatvárajú pomocou rukoväte z čierneho plastu odolného voči oleju. Rýchloupínacie svorky sa môžu používať v horizontálnom (K2067) alebo vertikálnom (K2066) vyhotovení. Obe verzie sú k dispozícii každá v troch veľkostiach a majú horizontálnu základňu a nastaviteľné prítlačné vreteno.

HEINRICH KIPP WERK ponúka široký sortiment rýchloupínacích a výkonových svoriek vrátane tlačných, pneumatických a kĺbových svoriek, ako aj rýchloupínacích svoriek vyvinutých vlastnými silami. Tie sa vyznačujú ergonomickým a užívateľsky prívetivým tvarom rukoväte, ako aj odolnosťou. Vďaka špeciálnemu povrchu sú výrobky odolné voči korózii a obzvlášť stabilné vďaka kónickému upínaciemu ramenu s U-profilom. Inovatívne rýchloupínacie svorky sú k dispozícii aj s bezpečnostným zámkom. Tá zabezpečuje, že rukoväť je možné ovládať až po uvoľnení zámku.

Okrem rýchloupínacích a výkonových svoriek ponúka spoločnosť KIPP používateľom aj široký sortiment príslušenstva. Portfólio zahŕňa konektory so skrutkovým pripojením, nastaviteľné upínacie kusy pre rýchloupínacie svorky so snímačom sily, montážne konzoly, plastové rukoväte a ochranné kryty, adaptérové bloky a dosky, ako aj upínacie kotúče pre tlakové vretená.

Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti