Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

Mini kyvné svorky KIPP ponúkajú vysokú upínaciu silu na malom priestore

Jasná cesta pri výmene obrobkov

Malý upínací prvok s veľkým účinkom: Nové mini kyvné upínače od spoločnosti HEINRICH KIPP WERK sú vždy dobrou voľbou, keď ide o rýchle a bezpečné upínanie a odopínanie obrobkov a pohodlnú manipuláciu v stiesnených priestoroch. Títo praktickí pomocníci sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a variantoch.

S upínacími silami od 180 N do 3,5 kN sú ideálne aj na upínanie väčších obrobkov. Mini kyvné upínače od spoločnosti KIPP sú vhodné na širokú škálu aplikácií pri výrobe strojov, nástrojov a prípravkov. Ich veľkou výhodou je, že pri výmene obrobkov možno upínacie rameno otočiť mimo pracovného priestoru.

To znamená, že obrobok sa dá ľahko vybrať alebo vložiť zhora. Výkyvné upínače sa dajú namontovať za krátky čas: Upínacie zariadenie sa jednoducho priskrutkuje na pracovný stôl alebo prípravok pomocou základne a prítlačné vreteno sa flexibilne nastaví na príslušnú výšku obrobku. V závislosti od montážnej situácie možno použiť varianty s ľavotočivým alebo pravotočivým upínacím ramenom.

Pre obzvlášť vysokú ochranu proti korózii je okrem leštenej verzie k dispozícii aj poniklovaná verzia. Rozsiahly výber veľkostí a variantov ponúka zákazníkom vždy optimálne riešenie pre ich konkrétnu aplikáciu - v základnej verzii, s excentrickou pákou alebo s funkciou aretácie.

Tá zabezpečuje konštantnú upínaciu silu a zreteľným cvaknutím signalizuje dosiahnutie upínacej polohy. "Naše mini kyvné upínače so svojimi kompaktnými rozmermi, vysokou upínacou silou a širokou ponukou variantov stanovujú nové štandardy z hľadiska presnosti a pohodlia," vysvetľuje Andreas Völkle, produktový manažér pre upínaciu techniku spoločnosti KIPP. "Naším cieľom je ponúknuť zákazníkom optimálne riešenie pre každú upínaciu úlohu."

Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti