Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP predstavuje videonávody (nielen) na prestávku na kávu

Základy a postrehy vo formáte #kippresso

Na espresso s KIPP: Toto je nová ponuka špecialistov na upínaciu techniku, štandardné a prevádzkové diely od spoločnosti Sulz am Necker. Základné informácie a inovácie prezentované stručne a výstižne, v príjemnej atmosfére, napríklad pri horúcom nápoji počas prestávky na raňajky. Zábavné videá #kippresso sa v priebehu jednej až dvoch minút dostanú k jadru odborných poznatkov sympatickým a kreatívnym spôsobom, takže si obsah zapamätáte na dlhý čas.

"V KIPP je čas na inovácie!" Takto sa začína aktuálne vysvetľujúce video o bočnom upínači, ktorý teraz pribudol do portfólia upínacej techniky. Kedy ju budem potrebovať? Vždy, keď je obrobok príliš veľký pre zverák - skontrolujte. Špeciálne funkcie? Špeciálne skosený upínací blok zabraňuje skĺznutiu obrobku - skontrolovať. Ako to funguje? Bočná svorka prenáša silu nielen v smere obrobku, ale aj smerom nadol na stôl stroja - skontrolovať. Za menej ako minútu je používateľ pripravený na prácu.

S nápadom na #kippresso prišlo marketingové oddelenie spoločnosti KIPP. Na starosti ho majú Julia Kurz a Andre Jerke. Podporuje ich technologický moderátor Patrick Staack. Staack veľmi dobre pozná portfólio produktov a ako kvalifikovaný strojný inžinier dokáže jeho technické finesy dokonale pretaviť do vzrušujúceho textu. Tím spoločne sleduje zaujímavé témy a zhusťuje obsah do časového intervalu, ktorý zodpovedá nalievaniu šálky espressa z plne automatického kávovaru.

Patrick Staack sám v pravidelných intervaloch vystupuje v kávovej kuchyni alebo priamo pri pracovnom stole a oboznamuje sledovateľov s najnovšími technológiami a inováciami spoločnosti HEINRICH KIPP WERK. Videá s novinkami sa objavujú v utorok popoludní a návody #kippresso vo štvrtok popoludní na https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Keď je hygiena v centre pozornosti