Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

Spoločnosť KIPP predstavuje nové zacvakávacie uzávery so zapustenou rukoväťou

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom

Čo je ploché, čierne a ergonomické? Zámok, ktorý sa dá harmonicky integrovať do (takmer) akýchkoľvek dverí, klapky alebo kapoty a ľahko sa ovláda. Spoločnosť HEINRICH KIPP WERK nedávno doplnila svoje portfólio zacvakávacích zámkov o dve nové série na zapustenú montáž, ktoré ponúkajú presne tieto vlastnosti. Nazvýšenie bezpečnosti je k dispozícii aj uzamykateľná verzia.

"Vďaka svojej jednoduchej funkčnosti sú naše nové zaklapávacie uzávery vhodné na všetky aplikácie, kde je potrebné rýchlo a bezpečne uzavrieť dvere, klapky alebo kapoty," vysvetľuje Stefan Frick, produktový manažér spoločnosti KIPP. "Používateľ musí príslušné zariadenie jednoducho zatlačiť - funkcia zacvaknutia potom zaručí bezpečné uzamknutie." Okrem toho sa výrobky z odolného ABS plastu ľahko inštalujú a vďaka zapustenej inštalácii a plochému tvaru so zapusteným úchytom sú mimoriadne priestorovo úsporné. Ak si aplikácia vyžaduje kontrolu prístupu, možno použiť uzamykateľnú verziu.

Západky sú ideálnou voľbou všade tam, kde by sa bežné uzamykacie mechanizmy mohli opäť neúmyselne otvoriť v dôsledku náhlych pohybov, otrasov alebo vibrácií - napríklad na otvorenom mori alebo pri prudkom zrýchlení a brzdení sanitky. Praktické uzamykacie prvky sa okrem iného používajú v automobilovom priemysle, zdravotníckej technike, strojárstve, v oblasti obytných automobilov a karavanov a v nábytkárskom priemysle.

Dve nové produktové rady
Dve nové produktové rady teraz dopĺňajú rozsiahle portfólio uzamykacích technológií spoločnosti KIPP. Zámky so západkou z radu K2010 sú k dispozícii v šiestich rôznych veľkostiach pre hrúbky dverných krídel od 1,2 do 2,2 mm. Séria K2011 obsahuje dve veľkosti pre hrúbky dverných krídel od 0,9 do 1,2 mm, resp. od 1,3 do 1,6 mm. Uzamykateľná verzia ponúka dodatočné zabezpečenie. "Je samozrejmé, že všetky naše západky sú vyrábané v obvyklej kvalite KIPP," zdôrazňuje Stefan Frick. "Sú tiež okamžite dostupné zo skladu a vo väčších množstvách. Už teraz pracujeme na ďalších inovatívnych produktoch, ktorými budeme postupne rozširovať naše portfólio upevňovacej techniky."

Viac noviniek

Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti