Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Nové varianty 25 ml kužeľových skúmaviek Eppendorf pre ešte lepšiu výťažnosť vzoriek

Posledná inovácia skúmaviek Eppendorf - kónická skúmavka formátu 25 ml - prichádza s novými verziami: Amber, Protein LoBind® a DNA LoBind®.

Inovatívny materiál jantárovo sfarbených kónických skúmaviek 25 ml je vysoko priehľadný a zároveň účinne chráni vzorku pred svetlom s nízkou vlnovou dĺžkou. Takto možno bezpečne sledovať ponorenie špičky pipety počas prenosu kvapaliny, čo pomáha predchádzať krížovej kontaminácii.

Protein LoBind Conical Tubes minimalizuje riziko prilepenia nešpecifických vzoriek proteínov a peptidov na steny skúmaviek. Tým sa zabezpečí čo najlepšia výťažnosť vzoriek, čo je dôležité najmä pri práci so vzorkami s nízkou počiatočnou koncentráciou.

DNA LoBind Conical Tubes pomáhajú optimalizovať výťažnosť DNA pri príprave a skladovaní pre kvantifikácie PCR v reálnom čase. Výber nádoby môže ovplyvniť spoľahlivosť prípravy štandardných panelov DNA používaných v testoch PCR v reálnom čase na absolútne kvantifikácie. Možno to pozorovať napríklad pri zadržiavaní nukleových kyselín v nádobách používaných na sériové riedenie a skladovanie štandardov.

Viac noviniek

Americká vedkyňa Laura Seeholzerová, PhD., postdoktorandka na Kalifornskej univerzite v San Franc...

Pri vývoji bioprocesov sú kľúčom k úspechu údaje. Je potrebn&e...

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatickým pipetovaním Spolo...

Značky ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) fungujú podobne ako nutričn&eacute...

V prírodovedných laboratóriách, kde je presnosť a čistota neod&scaron...

Investigators 2024 získava Clemens Plaschka, Rakúsko