Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Spoločnosť Eppendorf predstavuje novú generáciu automatizácie na konferencii SLAS v San Diegu, Kalifornia, USA

Spoločnosť Eppendorf s potešením oznamuje uvedenie novej generácie automatického manipulátora s kvapalinami epMotion na konferencii SLAS v San Diegu, CA, USA 26. februára 2023. Nová generácia epMotion sa môže pochváliť celým radom vylepšení zameraných na zlepšenie užívateľského komfortu bez toho, aby sa znížil jej dôveryhodný výkon. Prístroj si zachová vysokú mieru flexibility, široké možnosti príslušenstva a veľký výber dostupných metód.

Prístroj epMotion ponúka bezkonkurenčnú presnosť a precíznosť pri manipulácii s kvapalinami s užívateľsky prívetivým rozhraním a prispôsobiteľnými protokolmi. Nový dizajn zahŕňa elegantný, kompaktný tvar a vylepšenú ergonómiu pre pohodlné a efektívne používanie.

"Sme nadšení, že môžeme predstaviť nový epMotion, ktorý predstavuje novú generáciu automatizovaného portfólia spoločnosti Eppendorf na manipuláciu s kvapalinami," povedal Dr. Josef Lott, produktový manažér automatizácie v spoločnosti Eppendorf. "Vyvinuli sme manipulátor kvapalín, ktorý uľahčuje implementáciu automatizácie do laboratórnych pracovných postupov ako nikdy predtým, a sme presvedčení, že nový epMotion sa stane neoceniteľným nástrojom vo vašom laboratóriu."

Nový epMotion je prvým prístrojom Eppendorf, ktorý má nový dizajn produktu Eppendorf. Tento dizajn bude definovať vzhľad budúcich produktov Eppendorf.

Nová generácia epMotion bude k dispozícii na zakúpenie po konferencii SLAS a bude vystavená na tomto podujatí.

O spoločnosti Eppendorf:

Eppendorf je popredná spoločnosť v oblasti prírodných vied, ktorá vyvíja a predáva prístroje, spotrebný materiál a služby pre manipuláciu s kvapalinami, vzorky a bunky v laboratóriách po celom svete. Jej sortiment zahŕňa pipety a automatizované pipetovacie systémy, dávkovače, odstredivky, miešačky, spektrometre a zariadenia na amplifikáciu DNA, ako aj mrazničky s ultranízkymi teplotami, fermentory, bioreaktory, CO2 inkubátory, trepačky a systémy na manipuláciu s bunkami. Spotrebný materiál, ako sú pipetové špičky, skúmavky, mikrotitračné platne a jednorazové nádoby bioreaktorov, dopĺňa sortiment prémiových výrobkov najvyššej kvality. Ako digitálne riešenie spoločnosť Eppendorf vyvíja nové obchodné modely a transformuje portfólio produktov Eppendorf tak, aby spĺňalo požiadavky Priemyslu 4.0.

Produkty Eppendorf sa najširšie používajú v akademických a komerčných výskumných laboratóriách, napr. v spoločnostiach z farmaceutického a biotechnologického, ako aj chemického a potravinárskeho priemyslu. Sú tiež určené pre laboratóriá klinickej a environmentálnej analýzy, súdne lekárstvo a priemyselné laboratóriá vykonávajúce procesnú analýzu, výrobu a zabezpečenie kvality.

Spoločnosť Eppendorf bola založená v Hamburgu v Nemecku v roku 1945 a má približne 5 500 zamestnancov po celom svete. Spoločnosť má dcérske spoločnosti v 26 krajinách a na všetkých ostatných trhoch ju zastupujú distribútori.

Viac noviniek

Americká vedkyňa Laura Seeholzerová, PhD., postdoktorandka na Kalifornskej univerzite v San Franc...

Pri vývoji bioprocesov sú kľúčom k úspechu údaje. Je potrebn&e...

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatickým pipetovaním Spolo...

Značky ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) fungujú podobne ako nutričn&eacute...

V prírodovedných laboratóriách, kde je presnosť a čistota neod&scaron...

Investigators 2024 získava Clemens Plaschka, Rakúsko