Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.03.2023 01:03

Centrifúga Eppendorf 5910 Ri je prvou centrifúgou na trhu, ktorá získala označenie My Green Lab ACT

Chladiaca odstredivka Eppendorf 5910 Ri získala certifikát "ACT®" Environmental Impact Factor Label od neziskovej organizácie "My Green Lab®". Zdôraznením zodpovednosti, konzistencie a transparentnosti (ACT) pri výrobe, spotrebe energie a vody, balení a konci životnosti, značka ACT uľahčuje laboratóriám výber udržateľnejších produktov. Výrobky s označením ACT sú nezávisle auditované spoločnosťou Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, poradenskou firmou pre udržateľné manažérske postupy) a publikované spoločnosťou My Green Lab.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri: Vysoká kvalita v kombinácii s ergonomickou prevádzkou, vyrobená s využitím zelenej energie.

Eppendorf sa zaväzuje neustále zlepšovať vplyv svojich obchodných aktivít na životné prostredie. Spoločnosť už zaviedla niekoľko krokov, ako je výroba všetkých stolových centrifúg v moderných zariadeniach, ktoré sú napájané 100 % obnoviteľnou energiou, zníženie leteckej prepravy o viac ako 60 % s cieľom znížiť emisie CO2 a zvýšenie podielu recyklovaného materiálu v obaloch.

Vďaka inovatívnym funkciám, ako je užívateľsky prívetivé dotykové ovládanie, univerzálny systém rotorov a adaptérov a široká škála rotorov, pomáha Centrifuge 5910 Ri uľahčiť každodenné separačné úlohy. Pri pravidelnej údržbe a kontrole môže vedcom slúžiť mnoho rokov.

Centrifúga Eppendorf 5910 Ri je prvou centrifúgou na trhu, ktorá získala certifikát ACT Label, pričom v blízkej budúcnosti budú certifikované ďalšie centrifúgy.

Medzi ďalšie produkty, ktoré získali My Green Lab ACT Labels v roku 2022, patria Eppendorf Biobased Tubes, ako aj mraznička Eppendorf CryoCube® 440h ULT.

Najmä nové Eppendorf Biobased Tubes sú skutočnou inováciou: Po prvýkrát môže Eppendorf ponúknuť generáciu Eppendorfských skúmaviek® so skrutkovacím uzáverom s objemom 5,0 ml, 15 ml, 25 ml a 50 ml vyrobených z certifikovaného polypropylénu na báze obnoviteľných opätovne použitých surovín.

Viac noviniek

Americká vedkyňa Laura Seeholzerová, PhD., postdoktorandka na Kalifornskej univerzite v San Franc...

Pri vývoji bioprocesov sú kľúčom k úspechu údaje. Je potrebn&e...

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatickým pipetovaním Spolo...

Značky ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) fungujú podobne ako nutričn&eacute...

V prírodovedných laboratóriách, kde je presnosť a čistota neod&scaron...

Investigators 2024 získava Clemens Plaschka, Rakúsko