Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Zameranie na blaho zamestnancov

Skupina KIPP získala certifikát zamestnávateľa zohľadňujúceho potreby rodiny

Skupina KIPP ukončila audit berufundfamilie a získala rovnomenný certifikát. Skupina spoločností tak dokumentuje svoje úsilie poskytovať všetkým zamestnancom komplexné ponuky na zosúladenie pracovného a rodinného života.

. S cieľom získať certifikát výkonný orgán berufundfamilie Service GmbH preskúmal existujúce opatrenia a ponuky, ktorými skupina KIPP už teraz ponúka svojim viac ako 950 zamestnancom možnosť nájsť stabilnú rovnováhu medzi rodinným a pracovným životom. Patria k nim napríklad flexibilné modely pracovného času a flexibilné kontá pracovného času aj vo výrobe, predpisy o mobilnej práci, systém riadenia zdravia v podniku, ponuky na rozvoj zamestnancov, voľno na vrcholové športové a spoločenské aktivity a v neposlednom rade dotovaná jedáleň.

KIPPGroup so zameraním na rodinu od začiatku
Certifikát sa považuje za pečať kvality podnikovej politiky kompatibility. Ako skupina šiestich spoločností bola integrácia rodiny vždy neoddeliteľnou súčasťou firemnej kultúry a hodnôt skupiny KIPP. Výhody sú zrejmé: vysoká miera atraktívnosti ako zamestnávateľa a zvýšený pocit pohody zamestnancov, ktorí do práce vnášajú svoju kreativitu a plný potenciál.

Súčasťou auditu je aj špecifikácia budúcich opatrení na rozšírenie a rozšírenie existujúcej ponuky. Medzi ne patrí okrem iného konto pracovného času, väčšie rozšírenie IT s ohľadom na mobilnú prácu a digitalizáciu mnohých procesov, ako aj komunikačné opatrenia na šírenie a posilnenie podnikovej kultúry. Spektrum sa rozširuje aj na letné prázdninové tábory a ďalšie ponuky pre deti zamestnancov.

Viac noviniek

Jasná cesta pri výmene obrobkov
Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso