Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Rýchle a jednoduché umiestnenie:

Nové uzamykacie skrutky s rotačným ovládaním od spoločnosti KIPP

Spoločnosť HEINRICH KIPP WERK rozšírila svoj rozsiahly sortiment uzamykacích skrutiek o šesť nových verzií s rotačným ovládaním. Praktické ovládacie časti umožňujú rýchle nastavenie a polohovanie pohyblivých komponentov.ideálne pre všetky aplikácie, pri ktorých je potrebné zabrániť zmene polohy uzamknutia vplyvom bočných síl.

Šesť nových uzamykacích čapov je k dispozícii s priemerom čapov 5 mm a 7 mm. Praktické na polohovacích prvkoch: umožňujú rýchle polohovanie a fixáciu súčiastky otáčaním alebo posúvaním. V závislosti od verzie majú zaisťovacie kolíky aj indikátor zapnutia/vypnutia alebo indikátor zapnutia/vypnutia. Tieto označenia výrazne znižujú riziko nesprávnej obsluhy.

Puzdro a čapy polohovacích prvkov sú vyrobené z poniklovanej ocele, otočné hlavice z termoplastického materiálu. Zaisťovací čap aretačných skrutiek je kónický; ako príslušenstvo sú k dispozícii zodpovedajúce kónické puzdrá z ocele pre oba priemery skrutiek.

Používatelia si môžu vybrať medzi závitovou a prírubovou verziou aretačných skrutiek. Závitová verzia sa upevňuje pomocou poistnej matice, zatiaľ čo prírubový model sa upevňuje pomocou troch upevňovacích skrutiek.

Zaisťovacie skrutky KIPP s rotačným ovládaním sú ideálne nielen na polohovanie na vodiacich lištách v strojárstve, ale aj na použitie v konštrukcii prípravkov a upínacích zariadení a v baliacich systémoch, ako aj na zaistenie výsuvných alebo zaisťovacích zariadení v automobilovej technike.

Viac noviniek

Jasná cesta pri výmene obrobkov
Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso