Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Nové hliníkové ručné kolieska od spoločnosti KIPP

Ergonomický úchop, bezpečný proces

Nové hliníkové ručné kolieska od spoločnosti HEINRICH KIPP WERK sú presvedčivé nielen vizuálne, ale aj z hľadiska ergonómie a bezpečnosti prevádzky. Vďaka inovatívnemu dizajnu sú ovládacie prvky mimoriadne užívateľsky prívetivé a prakticky bez problémov zapadajú do výrobného procesu. Používateľ si môže vybrať zo šiestich verzií v rôznych veľkostiach a dvoch farebných variantoch.

HEINRICH KIPP WERK rozšíril svoj sortiment o sériu mimoriadne ľahkých ručných koliesok z hliníka, ktoré dokonale spájajú funkčnosť a dizajn. Ovládacie prvky sú určené predovšetkým na použitie v strojárstve a strojných zariadeniach na manuálne nastavovanie a úpravu, napríklad na armatúrach, obrábacích strojoch alebo prevodových motoroch. Okrem toho sa ručné koliesko môže použiť na pohyb jednotlivých častí stroja v núdzovej prevádzke.

Hliníkové ručné kolieska sú k dispozícii ako špicaté alebo kotúčové ručné kolieska, buď bez kľučky, alebo s otočnou alebo sklopnou rukoväťou valca. Druhá z nich ponúka používateľovi optimalizovaný pocit a veľmi dobrý úchop vďaka kužeľovitému tvaru a valcovému ramenu. Po zložení sa valcová rukoväť úplne stratí v ručnom kolese. Tým sa redukujú rušivé kontúry v procese a zároveň sa minimalizuje riziko poranenia. Ďalšími výhodami ručných kolies sú ich nízka montážna výška vo verziách bez sklopnej rukoväte a so sklopnou rukoväťou, nízka hmotnosť vďaka materiálu a nízka tolerancia radiálneho a axiálneho hádzania menšia ako 0,4 mm.

Na upevnenie ručných kolies sú k dispozícii varianty bez kladného a s kladným zámkom
- s drážkou
- s drážkou a perom. s drážkou pre pero
- s drážkou pre pero a priečnym otvorom alebo
- s drážkou pre pero, drážkou pre pero a priečnym otvorom
. Čierny kryt náboja zlepšuje toleranciu súososti a axiálneho hádzania. Čierny kryt náboja zlepšuje vzhľad a znižuje vnikanie nečistôt.

Všetky modely majú odolný práškový náter a sú k dispozícii v čiernej alebo striebornej farbe. Špirálové ručné kolesá sú k dispozícii v priemeroch 125 mm a 160 mm, diskové ručné kolesá sú k dispozícii od 80 mm do 125 mm.

Viac noviniek

Jasná cesta pri výmene obrobkov
Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso